Historiek

Ten tijde van stichter Leon Mintjens (sinds 1949) stond de materie "hout" centraal en waren de daktimmerwerken, afzelia ramen en deuren, plafonds, houten binnenafwerkingen de belangrijkste specialiteiten van de "Schrijnwerkerij Leon Mintjens". Menige nieuwbouw werd op deze manier voorzien van een duurzame "Mintjens"-stempel.


Rond 1960 nam Armand (zoon van Leon) het initiatief om ook het decoratieve terrein te betreden. Via het vast tapijt, de karpetten, de raamgarnering ontstond de nieuwe firmanaam "Mintjens Decor", dewelke in 1979 werd omgevormd tot een naamloze vennootschap.
Zodoende stond niets de firma nog in de weg om een uitgebreid assortiment aan te bieden en werden de activiteiten gaandeweg uitgebreid met het plaatsen van tapijten, garneren van ramen en schilderen van interieurs.

Na Leon en Armand deed ondertussen in 1982 de derde generatie haar intrede via Patrik.
Mintjens Decor is dus al 3 generaties lang een familiebedrijf
Mintjens Decor kan instaan voor de totaalinrichting van uw ruimte. Dit zowel voor bestaande panden als voor nieuwbouwprojecten. Onze jarenlange ervaring en eigen atelier dragen hiertoe bij. Of u nu klassiek, modern of stijlvol design verkiest; bij Mintjens Decor staan onze klanten steeds centraal en worden de interieurs vervaardigd aan de hand van de specifieke wensen van de klant.

Samen met een groep vaste onderaannemers (bezetting - ruwbouw - betegeling - sanitair & verwarming - elektriciteit) staan wij in voor het realiseren van uw totaalproject. Wij onderscheiden ons door flexibiliteit en het feit dat wij de werken vanaf het begin tot het einde volledig coördineren. Tevens zorgen wij ervoor dat uw plannen volgens afgesproken tijdsschema en binnen het vooropgestelde budget gerealiseerd worden .
Meerdere horecazaken (dikwijls met de nadruk op biljartzaken) werden aan onze firma toevertrouwd.