Tietoja minusta
 

Olen 21-vuotias Minna. 16-vuotiaana lähdin Etelä-Ranskaan vaihto-oppilaaksi ja se olikin juuri Ranskassa, jossa loin ensimmäisen kontaktini koiriin. Perheessämme oli valkoinen länsiylämaanterrieri Max sekä loppuvuodesta kaksi jackrussellinterrieripentua, joista toinen jatkoi matkaansa Suomeen. Kaksi vuotta myöhemmin perheemme kasvoi sijoitusnarttu Cocolla.

Valkolakin saatuani vuonna 2008 olen työskennellyt vakituisesti Porissa. Asumme Ulvilan Nahkurissa rivitalokolmiossa. Tämän lisäksi koirat viettävät paljon aikaansa maaseudulla, Lattomeri on viiden minuutin ajomatkan päässä. Koirat ovat perheenjäseniä, joten ne ovat tottuneet kulkemaan menossa mukana sekä lentokoneessa, junassa kuin autossakin. Lisäksi lapset, kissat, kanit kuin käärmeetkin tulevat tutuiksi meidän perheessä asuttaessa.

Koirien kanssa harrastamme  koiranäyttelyitä ja ollaan vähän TOKOiltu. Lisäksi koirat ovat opetelleet parin kuukauden ajan käytöksen kultaista kirjaa erään koirakouluttajan avulla.

Olen Suomen ja Ranskan (Sociéte Centrale Canine) kennelliiton jäsen sekä  Suomen Jackrussellinterrierit ry:n, Brasilianterrierien rotuyhdistyksen  ja Suomen terrierijärjestö ry:n jäsen.

Vuoden 2010 tienoilla Cocolla tullaan teettämään yksi pentue kasvattajan (kennel Jadewarrior' s) toimesta. Bréhat:lla pentuja ei teetetä.