Online video-lektioner

 
Lær Mindful spisning med små skridt online i tre video-lektioner
E-mindful spisning-programmet er baseret på Mindful spisning-formatet, som ernæringsekspert Per Brændgaard og psykolog Uffe Damborg har udviklet til introduktion af Mindfuld Eating på kurser i Danmark fra januar 2009, og som stadig løbende annonceres herfra hjemmesiden.  
E-mindful spisning er et interaktivt undervisningsprogram www.e-mindfulnes.dk udviklet af Uffe Damborg med Per Brændgaard som rådgiver.
E-mindful spisning-programmet supplerer fint live-kurset Mindful spisning, hvad enten du tager online lektionerne før eller efter kurset. Faktisk er denne kombination meget anbefalingsværdig. Du får et mere intensivt indlæringsforløb. 
Men for dig, der ikke har mulighed for at tage live-kurset, udgør online lektionerne i mindful spisning i sig selv et inspirerende og afrundet forløb.
Programmet omfatter tre video-lektioner i mindful spisning med interaktiv rådgivning af psykolog Uffe Damborg i to måneder. Du guides gennem trinnene i mindful spisning af skuespiller Karen Abrahamsen.
Metoden er konkret, oplevelsesorienteret og let at lære. Det centrale element er øvelser og teknikker til udvikling af opmærksomt nærvær med alle aspekter af spiseprocessen og til håndtering af stress og vanskelige følelser, der er kilden til psykisk sult og stress-spisning. 
Mindful Eating beror på den amerikanske psykologiprofessor Jean Kristellers bearbejdning af lægen Jon Kabat-Zinns Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) i sammenhæng med kognitiv adfærdsterapi til  behandling af overspisning og relaterede problemer.
E-mindful spisning er Danmarks første interaktive mindfulness-program.
E-mindful spisning koster kr. 299,- med ubegrænset adgang til lektionerne og deres faciliteter i to måneder. Der gives mængde-rabat til virksomheder, der tilbyder lektionerne til medarbejdere som led i virksomhedens sundhedsprogram.
 
Comments