Kommende kurser & foredrag om mindful spisning

 

 
Weekenden d. 3.-4. nov. 2012
 
Mindful spisning-retreat. Cand.scient. i human ernæring Per Brændgaard og psykolog Uffe Damborg . Både for den erfarne og begynderen. Eksternat. HUSET (det tidligere Galenos Center), Jagtvej 111C, København N. Alle er velkomne.
 
Intensiv kursus-retreat med teknikkerne fra vores bog 'Mindful spisning. Vægttab med nærvær og nydelse'. Mindful spisning er især gavnligt for overvægtige og overspisere.  Når du spiser med mindfulness, normaliserer du din spisning og vægt efter et meget højt mål for nydelse. Lær hvordan. Bl.a. meditation på spisning af i alt tre hovedmåltider fra Københavns bedste vegetarkøkken.
 
Retreatgebyr kr. 670,-
Læs om programmet og tilmeld dig www.perbraendgaard.com 
 
Retreatgebyret omfatter kun lokaleleje og forplejning. Mindful spisning-retreaten er den første af sin art i Danmark. Den afholdes efter buddhismens dana-princip. Dette indebærer, at deltagerne opfordres ved retreatens slutning til anonymt at betale for undervisningen i overenstemmelse med deres værdsættelse.
 
Dana-princippet indebærer også, at der oprettes retreat-legater, der kan søges af SU-studerende med få eller ingen bi-indtægter samt af andre ubemidlede. 
                                                                       

 


Undersider (1): Bogen om Mindful Spisning
Comments