Welkom


Mijn Masterplan - leren leren 16+ is het derde deel in een reeks van drie handboeken "leren leren". Eerder verschenen Leerbeest en Breintrein al bij uitgeverij Averbode. Je ontdekt er meer over op www.leercoach.be.

"Mijn Masterplan" is een "roadbook" voor leerlingen en studenten die (willen) verder studeren in het hoger onderwijs. Het project bestaat uit het handboek en deze website. In mei 2010 komt het boek uit bij uitgeverij Averbode. In de loop van de komende maanden wordt deze site steeds verder aangevuld met ondersteunend materiaal voor leerlingen en leerkrachten.

WEGWIJZER

Op de overzichtspagina kan je kort kennismaken met de inhoud van elk hoofdstuk. 

Wie het boek al heeft, kan op de pagina's met materiaal per hoofdstuk terecht voor de aanvullende informatie en opdrachten waarnaar we in het boek verwijzen. We bieden ook een aantal handige werkbladen (kalender, logboek, ...) aan op de pagina met downloads.

Leerkrachten zullen binnenkort terecht kunnen in de "teacher zone" voor didactische tips en achtergronden om "Mijn Masterplan" maximaal te laten renderen in klasverband. 

In de blog lees je meer over de dagelijkse ervaringen van Ludwig Peeters (co-auteur van BREINTREIN en Mijn Masterplan) met deze boeken in de klas.