Mijn Interieurstylist

Wie zijn wij?

MijnInterieurStylist is een samenwerking van interieurstylisten. Ik, Lorenzo zorg voor de websites van de interieurstylisten. Niet iedere styliste kan zich aansluiten bij onze samenwerking. Alleen nadat we uitgebreid met onze bestaande stylisten hun werk hebben beoordeeld worden ze wellicht toegelaten. Onze stylisten hebben allemaal een eigen verhaal en dat maakt de samenwerking zo mooi.

Ga naar de website van Mijn Interieurstylist

Dit is Chantal styliste bij Mijn Interieurstylist:

Mijn naam is Chantal, in 2012 ben ik afgestudeerd aan Artemis HBO interieurstyling. Als interieurstylist geef ik mensen interieuradvies en werk ik regelmatig voor VT Wonen en designbeurs ook werk ik als kleurstyliste voor Histor en Flexa.

Ik heb mij inmiddels gespecialiseerd in het maken van interieurplannen voor bedrijven en particulieren. Door gebruik te maken van een interieurplan weten mensen precies hoe het nieuwe interieur eruit komt te zien en wat het nieuwe interieur kost. Als je tevreden bent met het interieurplan voeren we dit plan gezamenlijk uit.

Interieur inspiratie


Waarom interieuradvies?

Als je zelf begint met het inrichten van je huis weet je eigenlijk vaak niet waar je moet beginnen. Wat de meeste mensen dan doen is een aantal woonwinkels bezoeken en ze kopen wat spullen die ze allemaal mooi vinden.

Uiteindelijk zet je dan alle spullen bij elkaar in je interieur en heb je allemaal mooie interieurartikelen, maar mist het samenhang, gezelligheid en sfeer. Vaak kun je er met een kort interieuradvies nog wel iets van maken. De kans is dan wel groot dat je alsnog veel nieuwe interieurartikelen moet kopen.

Als je het vanaf het begin goed wilt aanpakken is een interieuradvies in de vorm van een interieurplan de beste optie. Het idee van een interieurplan is afgeleid van de woonprogramma’s als vtwonen. Het werkt als volgt:

 1. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan huis
 2. Vervolgens werkt de interieurstylist het plan uit in de volgende onderdelen:
  1. sfeer moodboard
  2. artikelen moodboard
  3. artikelenlijst
  4. plattegrond
 3. Presentatie interieuradvies aan huis
Daarna kun je kiezen om het interieurplan door de interieurstylist uit te laten voeren of om dit zelf te doen. Meestal wordt ervoor gekozen om zelf het interieurplan uit te voeren. Daarbij komen ze vaak leuke interieurartikelen tegen die niet in het plan staan.

Daarvoor hebben we nu de whatsapp shopbegeleiding. Dan kun je dus een appje sturen naar de interieurstylist deze kijkt dan voor je of het interieurartikel in jouw interieurplan past.

Waar ook vaak voor wordt gekozen is een afstyling, dan komt de interieurstylist na afloop langs met planten en interieurdecoraties (uiteraard voor het door jou aangegeven budget) om je interieur helemaal af te maken! Zo krijg je een echte woon metamorfose.

Kom in contact:

Contact mijninterieurstylist