Home


                                  MietMie

Over MietMie

Deze website is opgezet als voorbeeld voor studenten en docenten in het beroeps onderwijs.
 

Deze website is ook een platform of podium voor mensen die op zoek zijn naar een cms-systeem en daarbij graag andere mensen wil ontmoeten met het doel kennis te delen.
 

Wat is een cms-systeem?
CMS staat voor content management system.


Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Een content management systeem ( CMS ) [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] is een computer programma waarmee publiceren , bewerken en aanpassen van de inhoud en het onderhoud van een centrale interface. Dergelijke systemen van content management bieden de procedures voor het beheer van de workflow in een collaboratieve omgeving . [ 4 ] Deze procedures kunnen handmatige stappen of een geautomatiseerde cascade. CMS zijn beschikbaar sinds de late jaren 1990.

CMS programma's zijn vaak gebruikt om websites met draaien blogs , nieuws , en winkelen . Veel bedrijfs-en marketing websites gebruiken CMS. CMS meestal tot doel om de behoefte aan vermijden handcodage maar kan het voor specifieke onderdelen of hele pagina's te ondersteunen.

 

 

Belangrijkste kenmerken bewerken ]

De functie en het gebruik van content management systemen is om bestanden op te slaan en te organiseren, en verschaffen versie gecontroleerde toegang tot hun gegevens. CMS functies lopen sterk uiteen. Eenvoudige systemen vitrine een handvol van de functies, terwijl andere versies, met name enterprise-systemen , bieden meer complexe en krachtige functies. De meeste CMS omvatten Web-based publishing, formaat management, versiebeheer ( versiebeheer ), indexeren, zoeken en ophalen. Het CMS verhoogt het versienummer als er nieuwe updates worden toegevoegd aan een reeds bestaand bestand.

Een CMS kan dienen als centrale opslagplaats met documenten, films, foto's, telefoonnummers, wetenschappelijke gegevens.CMS kan worden gebruikt voor het opslaan, controleren, te herzien, semantisch verrijkende en publiceren documentatie.

Onderscheid maken tussen de basisbegrippen van de gebruiker en de inhoud, het content management systeem (CMS) heeft twee elementen:

bulletContent management applicatie (CMA) is de front-end user interface waarmee een gebruiker, zelfs met beperkte kennis, om de inhoud van een website toe te voegen, te wijzigen en te verwijderen zonder de tussenkomst van een webmaster.
bulletContent delivery applicatie (CDA) stelt dat de informatie en werkt de website.

Web content management systeem bewerken ]

Een web content management systeem [ 5 ] (web CMS) is een gebundelde of stand-alone applicatie om content op webpagina's te creëren, te beheren, op te slaan en te implementeren. Web content inclusief tekst en ingesloten afbeeldingen, foto's, video, audio, en code (bijvoorbeeld voor toepassingen) die inhoud weergeeft of interactie met de gebruiker. Een web CMS kan catalogiseren en indexeren de inhoud, te selecteren of assembleren inhoud tijdens runtime, of afleveren van content aan specifieke bezoekers in een gevraagde wijze, zoals andere talen. Web CMS gewoonlijk toe cliënt controle over HTML-gebaseerde inhoud, bestanden, documenten en web hosting plannen gebaseerd op het systeem diepte en de niche die het bedient.

Lees verder http://en.wikipedia.org/wiki/Content_management_system


 

Live Chat Voor CMS Gebruikers
Op deze pagina zijn er enkele voorbeelden om u een indruk te geven hoe de site eruit ziet als hij ‘standaard geïnstalleerd is’. Zo kan gekeken worden of het systeem gebruikersvriendelijk is.
 


Zie https://www.facebook.com/MietMie-Community-582512901839819/
(Dit is een voorbeeld van een sociale media pagina op Facebook)

Voor cms gebruikers zie: https://groups.google.com/forum/#!topic/mietmie/5ifAa_2B9gYVerder wordt deze website gebruikt als lesmateriaal voor digitale-media workshops en lessen.

Wat voor het bedrijfsleven vooral voor grote ondernemingen belangrijk is, zijn de resulaten van de website.
Vandaar dat we het ook behandelen.

Marketiers houden zich ook bezig met websites van ondernemingen.
Zie:
Site resultaten