Posicionament de MES, Moviment d'Esquerres per les Eleccions del 26-J

Les eleccions del proper 26-J són unes eleccions molt importants, com ja van ser-ho les del 20-D. És de suposar que decidiran el nou govern d'Espanya , donant protagonisme a nous actors polítics sorgits en sintonia amb els nostres temps i acabant amb l’escena bipartidista que ens ha portat on hem arribat avui. 
Posem les nostres esperances en que aquestes eleccions signifiquin un canvi d'actitud respecte a Catalunya. Estem segurs de que aquest canvi es produirà, i la forma en que ho faci dependrà en gran manera dels resultats d’aquestes eleccions. 
Considerem que hem d'estar units i forts en l'acció política en el Congrés de Diputats per a la defensa de Catalunya Estat davant de contrincants que fan tot el possible perquè no sigui així però, com ja va passar a les eleccions del 20-D, la dinàmica dels partits, també dels partits catalans ha fet impossible una candidatura unitària que no fragmentés el vot sobiranista i d'esquerres. 
Per no fragmentar-lo encara més, igual que ja vam fer el 20-D, MES, Moviment d'Esquerres ha pres la decisió de no presentar-se a les Eleccions Generals del 26-J. Encoratgem a la màxima participació de la ciutadania a les eleccions, donant suport a aquelles candidatures que recullin els principals eixos socials i nacionals de la nostra formació, és a dir, partits sobiranistes i de progrés.Vull afegir una proposta

Pots enviar a en Jordi Abad, el nostre Regidor, les teves propostes o les teves queixes fent "click" al banner o aquí omplint el formulari d'accés directe. Estudiarem el que ens diguis, potser ens posarem en contacte amb si necessitem més detalls i farem el possible per atendre't.Vull participar


Si vols participar treballant amb nosaltres per a Montgat, ho tens fàcil. Fes "click" aquí o sobre el banner
"Jo també vull participar!" i dóna’ns les teves dades. Ens posarem en contacte amb tu i seràs un més del grup.