Problemes del +Mates 2016
L’any 2004, ADEMGI, va iniciar una nova activitat matemàtica: +MATES. Des d’APaMMs, durant el curs 2006-07 ens vam afegir-hi. Des del curs 2007-08, les dues associacions hem unit esforços per tal de millorar aquesta activitat. Els principals objectius de l’activitat són afavorir el raonament matemàtic, la capacitat de comunicació i argumentació matemàtica i l’ús de les TIC lligats a processos de resolució de problemes.

Comencem el +Mates16.


A qui va adreçada l'activitat?
A alumnes de 5è de primària,3r i 4t d’ESO i Batxillerat. Caldrà formar equips de 3 o 4 persones. No cal ser soci d'ADEMGI o d'APaMMs per participar-hi. Penseu que per 6è, 1r i 2n d'ESO  ja teniu el Fem Matemàtiques.
Podeu descarregar-vos els problemes al final d'aquesta pàgina fent clic a sobre de la icona en forma de fletxa.

Què has de fer si vols participar-
hi?
Per ADEMGIAPaMMs: Us heu d'inscriure a l'apartat d'inscripció d'aquesta web abans del 19 de febrer de 2016.

Quan s'han d'enviar els informes dels reptes proposats?
Abans de l'11 de març del 2016.
Per ADEMGI: ademgi@gmail.com amb l'assumpte del missatge "Problemes +mates" i indicant al cos del missatge els noms dels participants, el curs i el nom del centre.
Per APaMMs: mesmates@gmail.com amb l'assumpte del missatge "Problemes +mates" i indicant al cos del missatge els noms dels participants, el curs i el nom del centre.

Abans de començar
Recordeu que en el  +Mates es valora, a més de la correcció dels resultats, altres aspectes,  com l'ús d'estratègies originals i la capacitat per comunicar  les idees matematiques. 

Intenteu fer els problemes  el millor  que  sapigueu,  sense defallir si no trobeu la solució a  la primera.  Mireu de redactar un informe per a cada problema  tan  complet com pugueu, fins i tot si algun problema  no l’heu pogut  acabar  com us hagués agradat. D’altra banda us recomanem que feu servir materials  que us ajudin a resoldre els problemes.

Ċ
APaMMs Matemàtiques,
12 de gen. 2016, 0:25
Ċ
APaMMs Matemàtiques,
12 de gen. 2016, 0:34
Ċ
APaMMs Matemàtiques,
12 de gen. 2016, 0:31