Ne‎ > ‎Rexhep Hasani‎ > ‎

Korrigjim dhe redaktim gjuhësor

Studimet kërkojnë punë të vazhdueshme. Dinamika e punës shpesh nuk na lejon që t'ia lejojmë vetës të merremi me imtësi, siç është korrigjimi gjuhësor, apo edhe redaktimi. Për punë efikase dhe të shpjetë ju ftojmë që punët tuja të bëhen më të lehta. Ju studimin, ne me pjesët teknike të punëve tuaja.
Rregullimi i Ballinës, Përmbajtjes dhe Bibliogrfisë falas.

Comments