Ne‎ > ‎

Rexhep Hasani


Rexhep Hasani është profesor i shkollës së mesme të lartë "Naim Frashëri" Shtime.  Lënda, të cilë ai e ligjëron ai, është Gjuhë shqipe dhe letërsi. Në këtë shkollë ai jep mësim që nga 10 marsi 2008. 
Një prej punëve të tij është edhe kjo webfaqe e realizuar natyrisht me ndihmën e nxënësve të tij.


Kontaktoni
hasani.rexhep@gmail.com
tel: 044205779