E-Mësimi‎ > ‎

Testi i maturës, përgaditje

Dashamirë të mësimit elektornik në distancë. Ju njoftojmnë se mësimin mund ta bëni nga shtëpitë tuaja, pa harxhuar kohë (duke pritur transport) e as duke harxhuar para shtesë (bileta, ushqimi, etj). Ajo që duhet të bëni është të dërgoni imell në hasani.rexhep@gmail.com, të shprehni interesimin tuaj dhe të merrni këshillat e më tutjeshme rreth asaj se si dëshironi dhe çfarë dëshironi të mësoni për t'i ngritur kapacitetet tuaja të dijes. Vërejtje: Të gjithë ata nxënës që, qoftë vetëm një orë mësimi kanë mbajtur me mua, regjistrimi i tyre është pa asnjë kusht, që lirshëm t'i ndjekin ligjëratat për përgaditje rreth Testit të Maturës
Shembull
  

              TESTI I MATURËSComments