Faqe neti të nxënësve

Përshrim

Nxënësit inkurajohen që të shkruajë gjithçka që ata i preukupon dhe që mendojë se duhet të jetë publike. Shembuj të mirë tanimë janë dhënë listën e nxënësve më poshtë.

  1. Fiola Rushiti
  2. Florim Salihu
  3. Medina Brahaj
  4. Donjeta Iballli
  5. Egzon Bajrami
  6. Granit Hysaj