Behandlingar‎ > ‎

Ekologisk Ansiktsbehandling

Alla behandlingar anpassas efter din huds behov.

Ansiktsbehandling

(50 min) 550:-
Välgörande ansiktsbehandling med ekologiska produkter. Skonsam rengöring och mjukpeeling av ansikte och dekolletage. Därefter en skön massage för ansikte och dekolletage med vegetabiliska oljor. Behandlingen avslutas med svalkande ansiktsmask och fuktighetskräm.

Ansiktsbehandling Lyx

(80 min) 745:-
Återhämtande lång och lyxig ansiktsbehandling. Rengöring och mjukpeeling av ansikte och dekolletage. Med lyxig vegetabilisk och eterisk olja ges massage för ansikte och dekolletage för att öka cirkulation och elasticitet i huden. Djupgående energitryck i ansikte och nacke för att släppa spänningar och ge ökad energi till huden. Innan ansiktskräm och skyddande ekologisk lätt makeup ges en svalkade näringsrik ansiktsmask med örtkompress. Medan ansiktsmasken verkar ges en skön hand- och underarmmassage.

Ansiktsbehandling Express 

(30 min) 375 :-
En kortare ansiktsbehandling med skonsam rengöring och mjukpeeling av ansikte. Efter en härlig ansiktsmassage, avslutas behandlingen med näringsrik ansiktsmask och vårdande ansiktsolja/fuktighetskräm.

Tillägg - Portömning

(ca 10 min) 175:-
Kan egentligen läggas till i alla ovanstående ansiktsbehandlingar. Vill du ha denna behandling, uppger du det vid bokningsillfället. Om vi sedan i samråd kommer fram till att vi ska avstå från portömning denna gång kommer du självklart inte att debiteras för det.

Tillägg -Rynkbehandling

(ca 10 min) 175:-
Denna behandling kan läggas till alla ovanstående ansiktsbehandlingar. En kraftfull massage på linjerna.

Färgning av ögonbryn & fransar

295:-
(Produkterna ej ekologiska)
 

Färgning av ögonbryn eller fransar

240:-
(Produkterna ej ekologiska)

Färgning av ögonbryn & fransar inkl. plockning

360:-

Ögonbrynsplockning

190:-

Ansiktskoppning

Se under Koppning