Info

Bakgrunn
Gyland menighetsråd har opprettet nettstedet "Menighetsarbeid i Gyland" for å dekke sitt behov for hjemmeside.  Vi ønsker at nettstedet skal formidle informasjon om kirker og bedehus i Gyland og det som foregår her.  Nettstedet skal være et tilbud til de organisasjoner, lag, foreninger m.v. som driver menighetsarbeid i Gyland.  Her kan en enkelt legge ut programmer og info om arrangementer som kommer, eller en kan dele opplevelser som har vært gjennom artikler og bilder.  (Se brukeroppskrift under "vedlegg" nederst på siden).  Bare be om å få brukernavn og passord eller send tekst/bilder for annonsering og innlegg til mailadressen nedenfor.

Enkel annonsering
En grei måte å annonsere på om du ikke selv er bruker, er å sende en A4-plakat om temaet som PDF til e-postadressen nedenfor.  Den kan enkelt legges på nettstedet og kobles til en annonsering i oversikten til venstre f.eks.
 
Feil, retningslinjer og rettigheter
Dersom noe er blitt feil eller utdatert, er det greit å få melding.
Nettstedet skal drives etter samme retningslinjer for personvern o.l. som www.flekkefjord.kirken.no. (Se utvidet info om retningslinjer under siden "Gyland menighet", vedlegg).  Hensikten med å legge bilder av personer ut på nettstedet er å vise aktiviterer.  Det oppgis ikke navn i tilknytning til bilde. (Det gjøres unntak for artister osv. når dette er naturlig).  Bilder av personer skal være pene og slik at ingen føler seg støtt, og det skal ikke være bilder av ansikt med god oppløsning. Dersom noen skulle få kjennskap til bilder som er lagt ut på dette nettstedet i strid med de berørtes ønsker, så vær så snill og si fra, så blir de fjernet på en diskré måte!
 
Bilder fra dette nettsted må kun brukes etter avtale med ansvarlig for nettstedet.
 

Hilsen Gyland menighetsråd

Jan Gustav Åtland, ansvarlig for nettstedet.

Overskriftsbilde: Jan Gustav Åtland

 
 
ĉ
Jan Gustav Åtland,
27. mai 2010, 13:07
Comments