INTRODUCCIÓ


Aquest lloc ha estat creat per a vosaltres, alumnes de grec de 1r B de l'IES sa Blanca Dona, amb l'objectiu de recollir tots els termes necessaris per  poder seguir correctament el mètode Reading Greek.

Haureu d'introduir el memoranda en grec per orden alfabètic, fent constar la traducció, la categoria gramatical i un registre d'audio.

  • Per poder introduir els termes grecs des del vostre ordinador, cal que instal·leu el grec politònic. És molt fàcil, només heu de seguir el breu tutorial que trobareu al menú lateral del bloc de grec.

  • Quant al registre d'audio podeu veure aquests dos vídeos sobre el programa lliure Audacity i seguir les recomanacions elaborades per Michael Abubakar i Judith Monge. Però, si voleu, també podeu emprar el servei d'enregistrament de vozme, o crear un voki amb veu.

Veureu que al final de cada pàgina es poden pujar documents i afegir comentaris. Emprarem l'apartat de comentaris per introduir l'etimologia relacionada amb els mots grecs estudiats.Rap de l'alfabet per Santiago Menor