Egészség javító gyógyteák

Szervspecifikus fitotea specialitások
 

A teák egyedülálló módon egyes szervre, szervrendszerre hatnak, azokat enrgizálják, fiatalítják ! Legújabb generációjú exkluzív „ Ájurvéda” fitoteák alapját hagyományos füvek, fűszerek alkotják. Belső folyamatok egyensúly megteremtések elvére épülve regenerálják a szerveket, anélkül, hogy megterhelnék, vagy mérgeznék azokat!

Rendkívül hatékonyak emellett kíméletesek, nincsenek mellékhatások csak a gyógyulás!

Egyszerű, természetes, tradicionális.
 

 

1.VEDOMIX   -  klubtagi ár :9 euro

Ösztönzi az emésztést, a kiválasztást, felszívódás és a gyomor-és bélmozgás folyamatait. A biokémiai és energetikai folyamatokat egyensúlyba hozza. Elősegíti a béltoxinok elégetését és a salakmentesítést. Érezhető antioxidációs és immunmoduláló tulajdonsággal bír. Ösztönzi a szövet regeneráló folyamatát és lassítja az öregedést. Súlycsökkentő hatású.
 
 
 
2. AGNIMAX -  klubtagi ár : 9 euro
Antioxidációs és immunmoduláló tulajdonsággal bír. Felgyorsítja a szervezet energetikai és biokémiai folyamatainak lefolyását. Elősegíti a szervezetben és szövetben a toxinok elégetését. Ösztönzi a regenerációs folyamatokat. Helyreállítja az emésztést.
 
 
3. GELMAX  -  klubtagi ár: 9euro                            Immunmoduláló parazita ellenes tulajdonsággal bír. Elősegíti a paraziták eltávolítását a szervezetből, valamint helyreállítja a gyomor-és bélrendszer, a máj működését. Ösztönzi a detoxikációs folyamatokat, csökkenti a szervezet parazitái által kiváltott allergia érzékenységet.
 
4. AMIROTON     - klubtagi ár : 7.50euro                           Érezhető antioxidációs, immunmoduláló, gyulladásgátló és reparatív tulajdonsággal bír. Súlyos betegség és műtétek utáni Javallott krónikus mérgezésnél, őszakban, akut mérgezések esetében, gyomor-és bélrendszer krónikus megbetegedése során, lég-és húgyúti rendszerek betegségénél .

 
5. HODROMIX -  klubtagi ár :7.50euro                         
Ösztönzőleg hat a máj működésére. Elősegíti a porcszövetet regeneráló tényezők kitermelését. Elősegíti az izület sejttáplálását, csökkenti a csontkopás és csontgyulladás okozta duzzanatot és fájás szindrómát. Használható osteochondrosis és minden reumatikus betegség esetén.
 
 
 
6. FLONORM  - klubtagi ár : 7.50 euro   
Elősegíti a húgyúti folyamatok normális működését. Mérsékelt vizelethajtó, görcsoldó és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. Helyreállítja a vizelet fizikai és kémiai tulajdonságát, növelve a só és egyéb konkréciók húgyúti feloldását. Javallat krónikus vesemedence, ciszta és vesekőnél.
 
 
 
7.ALVE   klubtagi ár :7.50euro                                                                
Immunmodulációs, görcsoldó és gyulladásgátló tulajdonsággal rendelkezik. A légző szervek működését javítja, hozzájárul a váladék felszakításához és a köpet eltávolításához, csökkenti a tüdő maradandó károsodásának lehetőségét. Ösztönzi a hörgők csillós hám sejtregenerációs folyamatát. Javallat krónikus hörghurut, tüdőtágulás, tüdőasztma, valamint a tüdőgyulladás utáni lábadozás időszaka.
 
 
8. NASTRONORM  -  klubtagi ár : 7.50 euro                       Enyhe nyugtató hatással van. Stressz ellenes tulajdonságokkal bír. Növeli a jókedvet és az önbizalmat. Javallat: fizikai és pszihikai túlterheltség, elhúzódó stressz állapot, magas ingerlékenység, mentális betegség, neurózis, depresszió és alvászavar.
 
9. BILINORM  -  klubtagi ár : 7.50 euro
A máj méregtelenítő és fehérjeképződő funkcióit javítja. Csökkenti a mérgezettség szintjét, valamint a jobb felső negyed „nehéz” érzését. Lassítja a máj elzsírosodását és a májzsugort. Javallat májgyulladás, epeúti dyskinesia, súlyosbodás nélküli krónikus epehólyag-gyulladás, postcholecystectomical szindróma, valamint krónikus mérgezés, a vegyszerek, alkohol és gyógyszerek hatása következtében
 
 
 

10. AKTOFORSZ  -  klubtagi ár : 7.50 euro
Elősegíti a máj anyagcsere és méregtelenítő funkcióinak normális működését. Normalizálja a zsíranyagcserét, javítja az érfal sejtellátását, valamint a szervek és szövetek mikrócirkulációs paramétereit.

Antioxidációs és enyhe vérnyomáscsökkentő tulajdonsággal rendelkezik. Csökkenti az atherosclerosis kialakulásának kockázatát. Javallat vasoneurosis, magas vérnyomás, az atherosclerosis minden fajtája ellen.
 
 
11.KORGITON  -  klubtagiár :7.50euro                            Elősegíti az érrendszer szabályozását, csökkenti a szívizomra nehezedő nyomást. Szabályozza a szívizom és érfal anyagcseréjét. Folyamatos vérnyomáscsökkentő. Javallott vasoneurosis, atherosclerosis, 1. és 2. stádiumú magas vérnyomás, szívkoszorúér esetén. Elősegíti az infarktus és gutaütés előfordulási kockázatának csökkenését.
 
12. DIANORM  -  klubtagi ár : 7.50euro
Védő és reparatív hatást nyújt a gyomor és nyombél nyálkahártya számára. Elősegíti a gyomornedv és hasnyálmirigy enzimek kitermelését, javítja az emésztést. Csökkenti a gyomortáji fájdalmakat. Javallott gyomorhurut, duodenitis, gyomor- és nyombélfekély, krónikus hasnyálmrigy-gyulladás esetén.
 
 
13. DEFEMAX -  klubtagi ár : 7.50euro
Elősegíti a bélmozgás javítását. Csökkenti a medence vénás pangásának szintjét. Megkönnyíti a széklet távozását a végbél és záróizmon keresztül. Csökkenti az aranyér és visszér fejlődésének ütemét. Alkalmazható aranyér és székrekedés esetén.
 
 
14. PANGITON    - klubtagi ár : 7.50 euro
Csökkenti a hasnyálmirigyre nehezedő nyomást és segíti a szöveteket a glukóza ártalmatlanításában. Enyhe cukorcsökkentő hatást gyakorol. A cukorbetegség kialakulásának ütemét csökkenti és figyelmeztet a diabétesz angiopathy kialakulására. Szabályozza az inzulin és emésztő enzimek kitermelési folyamatait. Enyhíti a hasnyálmirigy-gyulladás lefolyási menetét.
 
 
15. REFRONORM - klubtagi ár : 7.50euro                   Görcsoldó, fájdalomcsillapító és vérzéselállító hatással rendelkezik. Elősegíti a női urogenitális rendszer normális működését. Szabályozza a hormonális és érzelmi hátteret. Csökkenti a menstruációs vérzés mennyiségét és fájdalmát. Könnyíti a hőhullám kezelését a másodlagos hormonális változásoknál. Javallott krónikus petevezeték és petefészek gyulladás, nem rendszeres, nehéz és fájdalmas menstruáció, menstruáció előtti szindróma, mellgyulladás és klimax esetén.
 
16. TESTONORM    -klubtagi ár : 7.50euro                   Szabályozó hatást gyakorol a férfi urogenitális rendszerére. Elősegíti a medencében és prosztatában kialakuló torlódások csökkenését. Javítja a prosztata sejttáplálását. Erősíti a libidót és növeli a férfi nemi szervének vérellátottság szintjét. Emeli a sexuális élményt. Javallat: krónikus prosztatagyulladás, merevedési zavar és kezdeti prosztatarák kialakulása esetén.
 
Küldjön üzenetet, tegye fel kérdését: zentakonto@gmail.com