Αρχική

Ελληνικά | English

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΓΑΜΟΥ

«ΤΥΧΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

ΤΑΧ.ΔΙΕΥΘ. Τ.Θ. 56186, 3305 ΛΕΜΕΣΟΣ ΚΥΠΡΟΣ www.meetmecyprus.com

Email: meetme@cytanet.com.cy

Τηλέφωνο: 99465653

Το παγκύπρια αρχαιότερο και πρωτοπόρο, κοινωνικό γραφείο γνωριμιών γάμου «ΤΥΧΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ» ξεκίνησε ως ΚΈΝΤΡΟ ΓΝΩΡΙΜΊΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΤΟΜΩΝ να δίνει τις υπηρεσίες του από το 1970 δωρεάν μέχρι το 1986 που εγγράφετε με την ονομασία «ΤΥΧΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ».

Η έντονη ανάγκη αναζήτησης κατάλληλων ατόμων για γάμο γέννησε την ανάγκη έκδοσης μιας πρωτοπόρας εφημερίδας Μικρών Αγγελιών εμπορικού και κοινωνικού περιεχομένου σε μηνιαία έκδοση και δωρεάν κυκλοφορία.

Την 1.1.1987 βγήκε στην κυκλοφορία η πρώτη έκδοση με την ονομασία «ΤΥΧΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ» με θέματα όπως το πάρε – δώσε της αγοράς, σελίδες με κοινωνικά θέματα και πολλά άλλα και τις πρωτοποριακές σελίδες των σοβαρών αγγελιών γάμου που σκοπό είχε να κάνει αναζήτηση ατόμων ορθά, γρήγορα και εχέμυθα με σκοπό την ένωση με τα δεσμά του γάμου στα άτομα που ζητούν την βοήθεια του γραφείου.

Η προσπάθειες του γραφείου συνέχισαν την αναβάθμιση του το 1989 με την πρωτοποριακή λειτουργία της πρώτης single μπουάτ στη Λεμεσό με την ονομασία «ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ».

Η συνεχής προσπάθεια ανάδειξης του γραφείου έφεραν τα βήματα της ιδιοκτήτριας να συνεργάζεται με την ελεύθερη ραδιοφωνία κάνοντας εκπομπές σε δύο ραδιοσταθμούς, ο ένας στην Πάφο, του κυρίου Πενταρά, και ο άλλος στη Λευκωσία, ράδιο Καραβάς. Η μία εκπομπή ανάπτυξη κοινωνικών θεμάτων και η δεύτερη ραδιοπαιχνίδια με πολλά δώρα. Επίσης, πολλές και συχνές συνεντεύξεις στους πλείστους ραδιοσταθμούς και τηλεόραση παγκυπρίως.

Το γραφείο «ΤΥΧΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ» σέβεται την ιδιαιτερότητα του καθενός και λειτουργεί με κάθε σοβαρότητα, 100% εχέμυθα, με διακριτικότητα και υπεύθυνα.

Το γραφείο κρατά πάντα στην καρδιά του σαν ανεκτίμητο θησαυρό, την χαρά του καθενός ζευγαριού.