Meerfeest 2014

Meerfeest vond dit jaar plaats op zaterdagavond 28 juni, de start van de optredens was om 20.30 uur. Het einde was voorzien om ± 1.00uur.

Jammer genoeg zaten de weergoden ons niet mee. De hele week had het weerbericht een natte zaterdag (met zware buien) voorspeld. Echter de ganse dag was het droog en een ideale temperatuur, echter om 19.00 uur gingen de hemelsluizen toch open, wat nadien natuurlijk een grote negatieve weerslag kende op het opgekomen publiek. Na 20.00 bleef het de hele avond droog, maar het kwaad was al geschied.

Het programma van dit jaar was:
  • als eerste groep: the Scattered lights : deze negenkoppige ska-band uit Nederland / België mochten Meerfeest openen, op de klanken van hun muziek kon je niet stil blijven staan. Jammer genoeg waren er te weinig toeschouwers om dit te beamen.
  • de hoofdgroep was Blue Thrill: deze coverband had twee jaar geleden ook al een optreden verzorgt voor de KWB van Meer (kersthappening). Hun optreden zorgde toch voor de nodige ambiance en werd zeker gesmaakt bij het opgekomen publiek.
Kortom: aan de muziek kan de geringe opkomst zeker niet liggen.
 
Op naar volgend jaar en hopen op goed weer!!!! 

 

Subpagina''s (1): foto's meerfeest 2014