Regulamente Sporturi
Regulament Fotbal
Regulament Handball
Regulament Baschet
Regulament Volei
Regulament Ruiby
Regulament Tenis de Camp
Regulament Tenis de Masa
Regulament Box
Regulament Gimnastica
Regulament Canotaj

                      Copiii de toate varstele au nevoie de miscare si de activitati sportive. Nu degeaba se spune ca sportul te ajuta sa iti mentii o silueta si o stare de sanatate perfecte, dar si sa iti pastrezi o stare de spirit vesela si optimista.

                     O astfel de atitudine se invata inca din primii ani de viata si este rolul tau, ca parinte, sa ii insufli celui mic o dragoste si o apropiere fata de activitatile sportive, in aer liber. Nu este greu, mai ales ca prichindeii au darul de a prinde lucrurile din zbor.

                   Daca ii prezinti acest lucru intr-o maniera interesanta si distractiva, astfel incat cel mic sa inteleaga ca e rost si de distractie, nu doar de efort, atunci te anuntam ca ti-ai indeplinit misiunea!

                  Este extrem de important sa nu iti fortezi copilul sa faca exercitii fizice daca nu doreste acest lucru. Daca ii propui un joc de leapsa sau de-a baba oarba, ar trebui sa o faci pentru ca este, in primul rand, o activitate distractiva si nu pentru ca cel mic a fost prea sedentar astazi...

                   Daca exercitiile fizice sunt receptionate ca reprezentand o parte normala si amuzanta a vietii de zi cu zi si nu ca o pedeapsa pentru statul prea mult in fata televizorului, atunci prichindelul va astepta cu nerabdare sa se miste putin-o atitudine care se va infiripa adanc in mintea sa si pe care o va purta cu sine pe tot parcursul vietii.