Начало

   Нарастващия стремеж към създаване и усъвършенстване на удобствата във Вашия дом и работно място наложи предлагането на все повече видове аксесоари за мебели и обков, в това число механизми и аксесоари за кунхни, гардероби , спални и офиси с различен дизайн и размери.

  Новаторството в дизайна на една кухня се определя не само от вида, но и от продуктите в нея, както и от нейната функционалност.

 За тази цел  се предлагат механизми и панти с вградени амортисьори за плавно затваряне на чекмеджета и врати , както и различни видове механизми за вграждане.

Задължителна необходимост за всяка кухня е наличието на мивка, смесител, кофа за отпадъци, аспиратор , дръжки и кухненски аксесоари за тръба, които всеки  може да закупи самостоятелно. Разнообразието на тези артикули, налага индивидуалния избор на всеки клиент. 

  Спалните и детските стаи са важна част от дома и удобствата в тях отдавна вече не е лукс, а необходимост.

На българския пазар се предлагат аксесоари за гардероби и спални, чиято практичност създава удоволствие при употреба.

   Удобството създава комфорт, който трябва да се пренесе от дома на работното място - където и да е то, затова се предлагат материали и обков , които са свързани с изработването на офис мебели , бюра, маси и такива обслужващи обществения и производствен сектор.

   Да направиш точния избор означава да намериш своя комфорт, което определя стила на твоя живот.

   В настоящия сайт ще се запознаете с някои от мебелните аксесоари за кухни, спални, гардероби, детски стаи и офиси, които се внасят и предлагат на нашия паза.