April 2010

April - 2010

Ja så er vi ude af April og hvad har vi så lavet. Den første tur gik til Hjejlekiosken , der fik vi nogenlunde fint vejr og der kom mange og kørte med.

Nogle stykker kørte til Esbjerg i Påsken, det blev både til regn, sne og sol.

Der blev holdt generalforsamling med fint fremmøde, en hyggelig aften hvor snakken gik og der blev spist godt af kagerne.

Og så havde Gregor lavet en tur til Jelshøj, her blæste det så vi kørte til Moesgård hvor der var læ til en tår kaffe.
En dag midt i ugen ville Jens op og se på Bævere, vi var 3 stk. der drog til Klosterheden ,ud af en lang grusvej pyha mega meget støv.. Vi så nu ingen dyr men dæmninger så vi og et birketræ som de havde gnavet i.

Vi har også været en tur ud til Rørbæk sø en eftermiddag , Flemming havde taget kort med så vi fik et slav mulle.


Så har Nina og undertegnet været til Goldwing træf ved Slagelse vi overnattede på Boeslunde camping. Vi var omkring 100 motorcykler, det blev til hyggelig dag med GW snak m.m.


Om Søndagen kørte vi så til Vejen hvor der var kørekursus, PoulErik med Liselotte bag på og Mads med Nina på. Damerne blev godt og grundig svinget rundt. En lærerig dag og så var vi også trætte da vi kom hjem efter ca. 700 km.

Om Mandagen var der bestyrelsesmøde hos Kirsten, her fik vi lavet nogle ture og sat dato på så nu kan man på hjemmesiden se de næste ture som vi vil forsøge at køre.

Storbededag kørte Gregor lange Skjern å vist nok i lidt regnvejr håber at i havde en god tur.

Det var vis det jeg sådan lige kan huske, så håber jeg at vi ses på nogle ture i Maj og så må det godt blive lidt varmere.

Husk at se på hjemmesiden der kan godt komme en tur med kort varsel vis vi lige får en skør ide eller vejret pludselig viser sig fra den gode side..

 Mange mc hilsner fra Mads.

Comments