Uw makelaar in verzekeringen.

Uw partner in verzekeringen te Oostende voor iedereen in België = MCA SERVICES + JOSAN NV. Afdrukken

We zijn een kostbare bondgenoot voor de bescherming van uw dierbaren en uw bezittingen. In de zeer concurrentiële markt van de verzekeringen, waarin men vaak zijn weg niet terugvindt, is het heel belangrijk beroep te kunnen doen op een specialist wiens nabijheid en kennis van zaken uw waarborg zijn op een goede verzekering.

Onafhankelijke raadgevers = vrije keuze in verzekeringen.

Door onze onafhankelijkheid staan wij ook steeds aan ùw zijde bij een schadegeval. U bent immers ons meest waardevol bezit. Een schadegeval is voor ons één van de mogelijkheden om onze meerwaarde voor u te bewijzen.Dankzij onze onafhankelijkheid, kunnen we u adviseren zonder argumenten pro de ene of de andere verzekeringsmaatschappij te moeten hanteren. Bovendien bieden we verzekeringen aan van meerdere verzekeringsmaatschappijen. We onderzoeken op de markt welke verzekeringsmaatschappij voor u een gedegen verzekering op maat heeft, rekening houdend met verschillende factoren waaronder de waarborgen, de prijs, de snelheid van de dossierafhandeling en uiteraard de aangepastheid aan de specifieke behoeften van uzelf, uw gezin of uw bedrijf.

Door Brocom Erkend Verzekeringsmakelaar.

Wij zijn ook Brocom Erkend Verzekeringsmakelaar. Daardoor hebt u de garantie op een superieure kwaliteit van dienstverlening. Inderdaad, om het kwaliteitslabel van Brocom te kunnen dragen moet een verzekeringsmakelaar aan strikte eisen beantwoorden. U kan hier alles over lezen op de website van Brocom.

Via telefoon,fax, mail en op kantoor altijd gemakkelijk bereikbaar.

We zijn makkelijk bereikbaar via telefoon op het nummer +3259809810, via fax op het nummer +3259809811 en via e-mail op het adres josan@josan.be Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

OPENINGSUREN VAN ONZE BURELEN IN OOSTENDE :

ligging : Nieuwpoortsesteenweg 512, 8400 Oostende.

Maandag t.e.m. Vrijdag van 09.00u. tot 12.30u.  en  13.30u. tot 18.00u.

Zaterdag van 09.00u tot 12.00u.

Vragen bij uw verzekeringen aarzel niet ons te contacteren, wij staan zelfs 24u/24u voor u paraat vanuit ons kantoor te Oostende :

Bij Noodoproepen  24u/24u bereikbaar op het nummer 059/809.810.