MattoBaakari

Kaunista ja kestävää – mattoja mittojesi mukaan!

MattoBaakari suunnittelee ja valmistaa käsinkudottuja puuvillamattoja. Tilaustyönä syntyvät yksilölliset ja tarpeesi mukaiset matot, jotka sopivat niin moderniin makuun kuin perinteiseen räsymattotunnelmaan. MattoBaakarin mattoja käytetään sekä kaupunki- ja vapaa-ajan kodeissa että maalaistalojen avarissa tuvissa.

MattoBaakari on omalta osaltaan ollut mukana kestävässä kehityksessä ja maaseudun elävöittämisessä jo vuodesta 2004. Tee mattomatka maalle, MattoBaakarin tehtaanmyymälään, Mustion Linnan, Fiskarsin ja Billnäsin naapuriin!

Perinteistä käsityötä, modernisti.

MattoBaakarin kuvaesitys

 
Miksi puuvillamatto?

Puuvillamatto on helppohoitoinen ja käytössä lähes pölyämätön. Napakkaan kudottuna se sopii hyvin allergiakotiinkin. Kaikki MattoBaakarin käyttämät kuteet ovat kierrätysmateriaalia, jota syntyy mm. tekstiiliteollisuuden valmistaman trikoon ja kankaan reunoista. 

Värivaihtoehdoissa löytyy sekä hillittyä että vähän räväkämpää.

Kuvan matto on suunniteltu lastenhuoneeseen.

 
 
Oma mallisto

MattoBaakarin mallisto uudistuu. BIT by BIT -ommeltava mattomallisto on saanut uutta ilmettä mm. painokuvioilla. Mallistossa on myös MattoBaakarin perinteisiä mattoja, modernisti, pyöreinä ja puolipyöreinä.
 
 

Mattoja saa omien mittojen ja väritoivomusten mukaan. Baakari auttaa mielellään mattojen suunnittelussa. Ideoidaan yhdessä!

 
 
  
MattoBaakarissa tapahtuu: 

MattoBaakarin kotisivut mattobaakari.fi ja sähköposti info@mattobaakari.fi eivät ole toiminnassa tällä hetkellä. Sivut löytyvät googlettamalla ja sähköpostiosoitteena toimii mattobaakari(at)gmail.com

Kuulumisia voit lukea MattoBaakarin Facebook-sivuilla.