Bevezető
  Mátra TeleVízió és a Mátra Stúdió megalapításával a hiteles és a magyar érdekeket szem előtt tartó tájékoztatás megteremtése, bővítése a célunk. Az oldalakon látható műsorok, képanyagok  a tájékoztatás mellet oktatni, tanítani is hivatottak, mert az évtizedeken keresztül hazánkban zajló tudatrombolás veszteségeit csökkenteni, majd később teljesen felszámolni kell álláspontunk szerint.
 

intro Mátra Televízió


Néhány szót a névválasztásról:

 


Talán kevesen tudják, hogy a jelenlegi országhatáron belül lévő legmagasabb hegyünk a Mátra, napistenünkről MITRA-ról kapta a nevét.  A főisten a mindenkire egyformán szeretetet sugárzó, és az élethez elengedhetetlenül szükséges fényt és meleget árasztó istenségünk.  A Mátra Televízió hasonlóan szeretne sugározni, fényt és melegséget árasztani.
Tervünk:

 A közeljövőben készítünk politikai, közéleti, kúltúrális és  oktató anyagokat.

Felismerés:

Hazánk, Magyarország egy különleges helyzetben van,  mert a világméretű gondolkodásváltás talán itt zajlik le elsőként és ezzel a világ népeinek irányt mutató, őket tanító szerepet játszik.  Ezért nagyon nagy felelősség hárul ránk, hogy ezt a szent feladatot miképpen teljesítjük.

Munkamódszer:

A Mátra Televízióban és a Mátra Stúdióban minden munkatársunk bérezés nélkül önzetlenül dolgozik, és gyakorlatilag nulla anyagi eszközökkel  rendelkezik.  A működést úgy tudjuk ennek ellenére megoldani, hogy kihasználjuk az Internet nyújtotta ingyenes lehetőségeket, az ingyenes webhelyeket, az ingyenes videomegosztót, az ingyenes tárterületeket.  Televíziónk ezért letölthető, megtekinthető video anyagokkal kezdi meg a tartalmi szolgáltatást. Technikai  lehetőségeinket folyamatosan fejleszteni fogjuk, de pillanatnyilag kizárólag a fent említett módszer áll rendelkezésünkre.

 Végezetül minden kedves érdeklődőnknek, az oldalra látogatóknak kellemes szellemi épülést és hasznos, tartalmas időtöltést kíván a főszerkesztő:      
                                          Pekárovics Ákos2009. 11.30.