Welkom

Wil je graag professioneel masseur worden? Cursus massage voor wie op een professionele manier wil masseren. Deze cursus leidt tot het officiële erkende diploma masseur.
In onze massageschool leer je op een professionele manier je toekomstige job in de sector van beauty en wellness. Onze opleidingen worden gegeven door echte vakmensen uit de praktijk. Zij zullen je graag de knepen van het vak aanleren.

Je kan de massagecursussen volgen in Antwerpen, Gent en Hasselt. De opleidingen zijn voor iedereen toegankelijk.

Indien je meer informatie wil over onze massageopleidingen neem je contact op met het secretariaat van de school. Je kan ons bereiken op het telefoonnummer 0032/3/292.33.33. Je kan ons ook contacteren via de contactpagina.

Wij wensen je alvast veel succes met je eerste stappen in de massage- en wellnesswereld!


Massageschool IVBO is de belangrijkste erkende opleidingsverstrekker van Vlaanderen en is erkend door het Vlaamse Gewest. Daarnaast is de school ook ISO 9001-2000 gecertificeerd. Dit is een onafhankelijk kwaliteitslabel dat na een grondige audit aan onze school werd toegestaan. Alle procedures in verband met het cursusmateriaal, de lokalen, de leerkrachten en de werking van het secretariaat hebben de doorlichting positief doorstaan. Deze controles gebeuren op regelmatige tijdstippen opnieuw zodat de kwaliteit steeds behouden blijft en je zeker kan zijn van een degelijke en professionele opleiding.

In onze massageschool leer je op een professionele manier je toekomstige job in de sector van massage en wellness. Onze massageopleidingen worden gegeven door zelfstandige masseurs met jarenlange ervaring in de praktijk. Zij zullen je graag de knepen van het vak aanleren.

Massageschool IVBO organiseert voor de beschermde beroepen opleidingen als voorbereiding op de centrale examencommissies van het Ministerie van Middenstand. Je kan met andere woorden het officiële vestigingsattest masseur via onze school bekomen! Klik hier voor meer informatie

Onze leslokalen zijn gelegen in Antwerpen, Gent en Hasselt en zijn zeer modern en hygiënisch. Ons Instituut is een écht kenniscentrum en een ontmoetingsplaats voor professionelen. Er wordt niet alleen hard gestudeerd en gewerkt, maar er wordt ook tijd gemaakt voor vriendschap en gezelligheid.

De cursussen zijn voor iedereen toegankelijk, ook als je nog geen ervaring hebt binnen de massage- of wellnesssector.