Massagevormen

Ontspanning / Relax massage

Deze massage wordt op een massagetafel gegeven. Het is een rustige, zachte en lichte massagevorm. De tedere en liefdevolle aanrakingen kunnen verdieping en verfijning geven in je gevoelsbeleving op mentaal en fysiek gebied. Een aanrader als je regelmatig te maken hebt met drukte en stress en je weer eens thuis wil komen in je eigen lichaam. Ik kan tijdens de massage gebruik maken verschillende technieken , zoals de adem, umwinding*  en handoplegging.

* zachte bewegingen zoals schudden, trillen en stretchen die het lichaam kan maken tijdens een diepe ontspanning, waardoor je blokkades kan losmaken en vrijlaten.


Ayurvedische massage

De ayurvedische massage heeft een reinigend effect, ontspant, voedt en balanceert fysiek en geestelijk. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam en de geest worden gestimuleerd. De massage:

  • Verbetert de weerstand en activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop
  • bestrijdt stress, vermoeidheid en slapeloosheid
  • draagt bij aan lichaamsbewustwording en verlichting van spierspanning
  • helpt bij klachten vermindering en oplossing zoals rugpijn, nekklachten, rsi, whiplash, reuma, stress, burnout, spijsverteringsklachten en hoofdpijn


Ik werk met verschillende technieken, zoals kneden, kloppen, strijken, het drukken op de marmapunten, dit zijn drukpunten op het lichaam vergelijkbaar met de reflexologie binnen de acupunctuur en acupressuur.

 De ayurvedische massage is een weldaad voor lichaam en geest.Tantrische massage

Deze massage word op de grond op een matras gegeven waarbij je ook letterlijk iemand in je armen kan sluiten. Het is een massage van het gehele lichaam, gericht op de mannelijke of vrouwelijke energiestromen in het lichaam.Comments