La nostra entitat


La formació de la Massa Coral de Terrassa data del desembre de 1943. La directora fundadora fou na Rosa Puig i Llonch, que la dirigí fins a 1971. Posteriorment va ser dirigida per Beneta Trullàs (1971-1983), Rosa Mª Ribera (1993-1992), Magda Pujol (1993-2006), Raimon Romaní (2007), Jprge Uribe (2008) i actualment per en Reinaldo Osorio. A més ha tingut directors convidats tan notoris com Pierino Gamba, Josep Mª Roma, Eugen Jochum, Eacklay Han, Joan Lamote de Grignon, Enric Ribó, Xavier Joaquin, Francesc Llongueres, Carles Coll i Cristian Florea.

La Massa Coral de Terrassa ha estat guanyadora de diversos premis nacionals i posseeix la Medalla de Bronze de la Ciutat de Terrassa. Ha actuat diverses vegades al Palau de la Música Catalana amb obres com la "Novena simfonia" de Beethoven, "Persifal" de Wagner, "La Nit de Nadal" de Joan Lamote de Grignon, etc. 

Més recentment, entre altres obres, ha interpretat el Messies de Haendel, el Rèquiem de Mozart i el Rèquiem de Fauré

El marc d'actuacions de l'entitat es centra bàsicament al Principat català. Tanmateix, ha realitzat alguns concerts a diverses ciutats de l'estat i per Europa occidental.

Som una coral bàsicament clàssica. el nostre repertori es mou entre la cançó tradicional (catalana i d'altres països) a la polifonia religiosa però sense descartar qualsevol estil de música coral, incloses obres extenses amb orquestra.

Com a Entitat ens definim des de la nostra fundació per una aportació vocacional i sincera a la defensa de la Cultura, provingui d'on provingui, i per un catalanisme obert a totes les sensibilitats.