PredstavitevPozdravljeni,sprostite se z masažo in hkrati naredite nekaj za svoje telo dolgoročno! Iz masažnega salona Ajda boste odšli kot prerojeni!
Izvajam naslednje masaže:-Klasično ročno masažo

                                                         -Ročno limfno drenažo

                                                         -Refleksoterapijo dlani in stopal

                                                         -Ajurvedska masaža(ABYANGA) NOVO V PONUDBI


ABYANGA – AJURVEDSKA MASAŽA

Abyanga je masaža za sprostitev in izboljšanje počutja. Ajurvedska olja pospešijo izločanje strupov iz telesa, podmažejo tkiva in nahranijo mišice, kosti in sklepe. Z izboljšano limfno in krvno cirkulacijo se doseže razstrupljanje in pomlajevanje telesa.

Ajurvedska masaža podaljšuje mladostnost, polepša in pomladi kožo ter vrača vitalnost. Masaže ponovno uravnotežijo telo ter omogočajo globoko sprostitev.

Ajurveda je najstarejša znana medicinska veda, katere cilj je zagotoviti dolgo, zdravo in srečno življenje tudi v visoki starosti. Človeka obravnava kot celoto telesa, duha in duše. Za ajurvedo je zdrav tisti človek, ki je v sozvočju s samim seboj in z okoljem, ki ga obdaja. Da bi ta cilj dosegli, ajurveda priporoča primerno, posameznemu tipu človeka prilagojeno prehrano in ustrezen način življenjadihalne vajemeditacijomasaže in očiščevalne kure.

Ajurvedska masaža je torej le eno izmed pomembnih priporočil za doseganje zdravja. Masažo izvaja izkušeni ajurvedski terapevt ali terapevtka s toplimi zeliščnimi olji.

Učinki ajurvedske masaže:  

 • sprošča in pomirja
 • spodbuja klientov imunski sistem
 • izboljšuje obnovo tkiv
 • pospeši delovanje notranjih organov
 • poživi krvni obtok
 • spodbudi izločanje strupov iz telesa.

KLASIČNA ROČNA MASAŽA

Masaža je naravna in učinkovita metoda za ohranjanje zdravja in zagotavljanje dobrega počutja. Ljudje že tisoče let poznajo masažo in njeni učinki so temeljito dokumentirani, zato dobro vemo, da nam koristi. Redna masaža nam omogoča, da postanemo bolj umirjeni, bolj zdravi in srečnejši. Klasična masaža spodbuja pretok krvi in limfe in s tem posredno zelo ugodno vpliva na živčevje, predvsem na vegetativni živčni sistem. Masaža deluje tudi na presnovo, kar se kaže v boljši izrabi hrane, boljši prebavi in izločanju prekomerne vode iz telesa. Boljšo prekrvavitev znatno podpira tudi razširjanje krvnih žil, ki ga zaradi trenja povzroča nastajajoča toplota. Omeniti pa je potrebno še izboljšanje krvne slike, znižanje utripa, krvnega pritiska in krvnega sladkorja. Masaža blagodejno vpliva tudi na človeški imunski sistem.

LIMFNA ROČNA DRENAŽA

Limfna drenaža je celovit pristop k promociji zdravega limfnega sistema. Limfni sistem je tekočina, ki se pretaka po naših žilah. Limfna tekočina ima nalogo čistit organizem in s tem naše celice strupenih snovi iz telesa, kajti s tem preprečimo nastajanje bolezni in krepitev imunskega sistema.

Limfna drenaža je vrsta zdravljenja, ki omogoča,nemoten pretok limfnih tekočin po telesu, zmanjša blokade v telesu, spodbuja k zdravemu načinu življenja. Limfna tekočina predstavlja 80% tekočine v našem telesu. Nekateri terapevti verjamejo, da lahko limfna drenaža celo zmanjša alergična obolenja, menstrualne krče, prehlade in druge viruse.

Če želimo imeti zdrav limfni sistem moramo piti dosti vode, se gibati in uživati limfno masažo-drenažo. Verjamemo, da limfna drenaža ohranja telo zdravo, privoščite si jo vsaj 1x tedensko in ostanite zdravi.

IN REFLEKSOTERAPIJA STOPAL IN DLANI

je oblika terapije, ki se je skozi čas razvila v specifično masažo točno določenih točk na stopalu, ki ustrezajo posameznemu organu človekovega organizma.
Refleksotrerapija je metoda, ki preko dotika masažnih tehnik refleksnih con stimulira točke na stopalih in preko njih povzroča reakcije na organih in organskih sistemih.

Refleksna masaža stopal omogoča zaznavo človekove težave še v stanju, ko je zdrav. Ko organi in organski sistemi ne delujejo zadovoljivo, se to odrazi na zrcalnih površinah obraza, rok in stopal. Zato je zelo blagodejna pri stresu, nespečnosti, pomirja bolečine, izboljšuje delovanje imunskega sistema, spodbuja odplavljanje strupenih snovi, pospešuje obtok limfe ter krvnega obtoka.
Z refleksno masažo stopal se poživlja sposodbnost koncentracije in produktivnosti, pomirja hiperaktivnost.

Refleksoterapija je priložnost za ohranjanje duševnega in telesnega zdravja, kar človeka vodi k veselju do življenja. 

HOT STONE (VROČI KAMNI):

Uporaba masažnih kamnov:

 • Toplotno obdelani kamni lažje penetrirajo do vaših mišic in na ta način sprostijo napetost le-teh
 • Hladno obdelani kamni lahko lajšajo različna mišična vnetja
 • Kombinirana uporaba tako segretih, kot ohlajenih kamnov, spodbuja krvni obtok in pospešuje samozdravljenje vašega telesa

Blagodejni učinki Vročih kamnov:

 • Lajšanje bolečine v mišicah
 • Izboljšanje krvnega pretoka
 • Lajšanje artritisa in revmatičnih obolenj
 • Lajšanje bolečin v hrbtu
 • Preprčevanje in lajšanje stresa, tesnobnosti in napetosti
 • Preprečevanje nespečnosti
 • Preprečevanje depresije

Kamni se lahko položijo na htbet, roke noge ali med prste. Pravzaprav lahko kamne položite na katero koli mesto, kjer čutite bolečino ali nelagodje. Mar ne bi bilo to idealno darilo za vašega partnerja ali prijatelja?


Parkirni prostor zagotovljen.

Okrepčilni čaj,kava.


Možni so tudi darilni boni.

Delovni čas:od 8h do 20h,od ponedeljka do sobote.

Med prazniki in nedeljo-zaprto.