Marxa 2012‎ > ‎

Reglament

Reglament XIV Marxa a Peu per Borriol i I Marxa a Peu per Borriol NO Competitiva

 

L’edat mínima per a participar en les proves serà de 14 anys. Els menors d’edat hauran d’aportar una autorització del seu pare, mare o tutor (el mateix dia de la prova) on s'aprove la seua participació. A tot aquell que no complisca aquest requisit no se li entregarà el pitral.

Inscripció i preu

L’import de la inscripció (tant per a la Marxa a Peu com per a la No Competitiva) serà de 12 euros del 16 al 24 de febrer i de 15 € el 25 i 26 de febrer. A partir d’aquesta data, no s’inscriurà cap participant més.
Per als socis del Club Muntanyer la Pedrera l'import de la inscripció serà de 10 euros.
Per tal de formalitzar la inscripció s'haurà de fer al web www.tdpevents.es (apartat "curses") .
També es podrà fer en les botigues
 • Evasion Running
 • Atmósfera Sport Running
 • Free Run
 • Cafeteria El Pou (Borriol)
No s’admetran inscripcions el dia de la prova.

La inscripció dona dret a:

- Tenir accés als 4 controls d’avituallament establerts en el recorregut de la prova (en el cas de la Marxa No Competitiva, 2 controls d'avituallament).

-Assistència sanitària, tant durant el transcurs de la prova com a l’arribada a meta, on s’ubicarà un Servei d’assistència mèdica urgent (SAMU).

- Dutxes en el poliesportiu municipal (l’organització intentarà disposar de massatgistes a l’arribada per a tots els participants que el necessiten)

- Bossa del corredor, amb samarreta commemorativa.

- Avituallament en meta amb coques salades i dolces, amb cervesa patrocinada per “Juan Sánchez, viviendas & electricidad”.

- Aparició al llistat de classificacions (excepte per als participants de la Marxa No Competitiva)

- Diploma de la prova (excepte per als participants de la Marxa No Competitiva)

- Participar en el sorteig de diversos lots de tovalloles per gentilesa de Caixa Rural Castelló - Caixa Borriol, així com d'aquells obsequis que aporten altres patrocinadors.
 

Recorregut

El recorregut estarà senyalitzat completament amb cinta balitzadora, i serà de 25 km amb 2400 m de desnivell acumulat (positiu i negatiu) per a la Marxa a Peu, i de 15 km amb 1060 m de desnivell acumulat (positiu i negatiu) per a la Marxa No Competitiva.

Les proves, un cop iniciades, no es suspendran pel mal temps. L’organització es reserva el dret de suspendre-les fins al moment de l’eixida. Si es donara aquesta possibilitat, no es tornarien els diners de la inscripció. Així mateix, l’organització es reserva el dret de modificar els recorreguts si les circumstàncies ho requereixen.

Els participants eximeixen als organitzadors i als col·laboradors de tota responsabilitat davant qualsevol mal que pogueren patir durant el transcurs de les proves.
 

Categories i trofeus (Marxa a Peu per Borriol)

 
Aquest any 2012 la Marxa a Peu per Borriol es puntuable per al "VI Circuit Diputació Provincial de Curses de Muntanya" i "I Challenge de Curses de Muntanya Diputació de Castelló"

Categories (masculí i femení) de la Marxa a Peu :

 • Juniors (17 i 18 anys)
 • Seniors (fins a 39 anys)
 • Veterans A (de 40 a 49 anys)
 • Veterans B (a partir de 50 anys)

L'edat que delimita cadascuna de les categories fa referència a l'edat que complirà el participant durant l'any en curs, independentment de la que tinga en el moment de celebrar-se la prova.

 • S’entregaran trofeus als 3 primers classificats de les categories citades, així com a les categories Local Masculí i Femení (participants amb veïnatge administratiu) i al participant més vell en finalitzar la prova.
 • S’entregarà un producte de la terra per al primer classificat absolut, tant masculí com femení, de la Marxa a Peu.
 • La primera participant femení i el primer participant masculí (de la Marxa a Peu) a arribar al primer control seran obsequiats amb unes sabatilles per cortesia de “Evasión Running”.
 • L´empresa “Juan Sánchez, viviendas & electricidad” obsequiarà amb un lot de productes típics als primers participants masculí i femení de la Marxa a Peu en passar per l´alt del rabosero (primera pujada del recorregut).

Lliurament de pitrals

El lliurament de pitrals es farà el dia de les proves a la Plaça de la Font a partir de les 6:30 hores i es tancarà 20 minuts abans de les 8 hores. L'eixida serà el dia 4 de març a les 8 hores desde la Plaça de la Font, l'arribada estarà situada a l'avinguda Saragossa.

Desqualificacions

Serà motiu de desqualificació de les proves i pèrdua del dret a classificació i als obsequis de l’arribada (en el seu cas):

a. No passar per tots els controls establerts per l’organització.

b. No realitzar el recorregut per les zones marcades.

c. No dur el pitral de forma visible a la part davantera, a l’altura del pit.

d. Realitzar el recorregut en més de sis hores.

e. Embrutar, maltractar o degradar l’entorn.

Les classificacions de la Marxa a Peu sortiran al dia següent en el diari “Mediterráneo”, diari oficial de la prova.

 
Més informació en:

www.cmlapedrera.org

cmlapedrera@gmail.com