2018. szeptember 8-9.Eredmények / Results         Kapcsolat / Contact         Nevezés / Entry         Térkép / Map         Versenykiírás / Bulletin

Tisztelt Sportvezetők, Edzők, Versenyzők!


 

Szeretnélek meghívni Benneteket és  versenyzőiteket a jubileumi, 20. Budapest Open Nemzetközi versenyre, amely idén is kvalifikációs verseny a februári Kadet, junior és U21 Szocsiban megrendezésre kerülő EB-re.


20 év alatt a Budapest Open a legnagyobb hazai rendezésű versennyé nőtte ki magát, és tavaly már 31 országból, több mint 1 000 regisztráció érkezett. A verseny történelme során sok WKF EB és VB győztes és érmes vett részt a versenyünkön, a legkiválóbb hazai versenyzők mellett csak egy párat említenék meg: Klaudio Farmadín, Douglas Brose, Kostas Papadopoulos, Kalvin Kalnins, Eva Medvedová, Monika Visnovská, Anita Serogina, Ingrid Suchánková, Danil Domjoni, David Dubo és ez csak néhány név a felnőtt érmesek közül!


A mai napig már 18 ország versenyzője regisztrált és bízunk benne, hogy ez trend folytatódni fog. Reméljük, Ti is elfogadjátok a meghívásunkat és velünk együtt megünneplitek az évfordulót, és a csapatotok remek teljesítményével hozzájárultok a jubileumi 20. Budapest Open színvonalának további növeléséhez.


Rebicek Gerd
Szervező bizottság elnöke