A RENDEZVÉNY A KORONAVÍRUSRA VALÓ TEKINTETTEL ELMARAD!
SHOTOKAN LIGA

Nyílt WKF Karate Országos Bajnokság

2020. október 3.Kapcsolat         Letöltések         Nevezés         Statisztika         Sorsolás         Térkép         VersenykiírásTisztelt Edzők, Versenyzők, Klubvezetők! Kedves Sportbarátaink!

 

Sajnos a tavaszi korona vírus okozta vészhelyzet miatt nem tudtunk edzéseket tartani, de remélem, a nyári táborokkal nálatok is újra beindult a "karate élet" és ősszel is folytatni tudjuk a munkát az edzőtermekben. Mivel Magyarország Kormánya újból engedélyezi sportrendezvények tartását  

 

szeretettel meghívunk és várunk benneteket a 2020. október 3-án megrendezésre kerülő második Shotokan Liga WKF Országos Karate Bajnokságra.

 

Mindent megteszünk, hogy magas színvonalú versenyt rendezzünk.

Mindannyiunk egészségének megvédése érdekében, figyeljük a Kormány intézkedését és az előírt óvintézkedéseket be fogjuk tartani, amiről időben tájékoztatunk benneteket.

 

Bízunk benne, hogy elfogadjátok meghívásunkat és részvételetekkel ti is hozzájárultok a bajnokság színvonalának emeléséhez.

 

A verseny kiírását rövidesen megküldöm és megtalálható lesz a kareteprogramok.hu oldalon illetve közvetlenül elérhető következő linken is:

 

A verseny szervezőbizottságának nevében üdvözlettel:

Kozma Erzsébet

+36 20 353-1944