2020. november 26. 

Kapcsolat     Letöltések     Nevezés     Sorsolás     Statisztika     Térkép     VersenykiírásKedves Mester, Sensei, Csapatvezető!

 

2020 kihívásokkal teli év, és még nincs vége. Sajnos egy kezemen meg tudom számolni, idén hány versenyen voltunk a versenyzőinkkel... és van egy olyan érzésem, hogy ezzel Ti sem vagytok másképp. A nem régiben bevezetett korlátozások miatt termet sem igen találni, de szervezőt sem, aki megszervezi az élő versenyeket, hiszen a járvány most tetőzik.

Így a kényszerhelyzet kényszer megoldásokat szül. Mi továbbra is azt tartjuk, hogy a testmozgás szükségszerű legyen az gyerek vagy felnőtt, hozzátartozik egy átlagember életéhez, ha teljes életet akar élni, hiszen az emberi szervezet mozgásra született.

Versenyünk novemberben elmaradt, de már akkor jeleztük, hogy ki fogjuk dolgozni az online versenyzés lehetőségét. Mi ezt most megtettük, a bírók készen állnak a munkára. Molnár Tamás, szövetségünk elnöke pedig mögénk állt, és fővédnökként ajánlja versenyünket a jelenlegi járványhelyzetben.

Versenyünk a virtuális térben fog zajlani, nem leszel időhöz kötve szorosan, hiszen manapság edzeni is nehéz, nemhogy versenyezni, ráadásul adott időben képernyő előtt lenni, wifivel. Versenyünk ezt a lehető legoptimálisabban kezeli.

Ezért e-versenyünk igazodik a hétköznapi emberhez, és hagy időt a versenyvideód elkészítésére, akár otthon is.

Várjuk azokat a csapatokat, azok versenyzőit, akik a versenyre kijelölt időpontban 24 órán belül el tudják készíteni az aznapi versenyvideójukat e-katában, e-kumitében és e-shiko dachiban is. 

Ilyen e-versenyt még nem találtunk, ahol külön tudnak indulni a kezdők és haladók, valamint azok az igazán kezdők, akik még csak shiko dachi versenyszámban tudnak eredményesek lenni. Nem eresztünk össze nagy létszámot, 16 főtől bontjuk a csoportokat.... de igazából olvasd el a kiírást, és ha tudtok, tartsátok versenyzőiteket versenyben virtuális versenysorozatunkkal.

Kiírás, és tudnivaló: https://gojuryu-szigetkupa.blogspot.com/2020/11/e-goju-ryu-sziget-kupa-3-fordulos.html

Továbbá kérjük, juttassátok el levelünket baráti klubokhoz, vezetőkhöz, mesterekhez, szülőkhöz, hogy vállaják a versenyzést (tulajdonképpen a saját dojojukban vagy otthonukban). Köszönjük!


Mindenkit Várunk szeretettel:Sportbaráti üdvözlettel:


Bruszt Mária     
KAKUSEI SE  
+36-70-294-5091
------------------------------
További szép napot! J