2021. március 13. 

Kapcsolat         Letöltések         Nevezés         Ranglista         Sorsolás         Statisztika         Térkép         Versenykiírás
Figyelem!
Kadet , junior, felnőtt, senior korcsoportokban a kata versenyszámokat a 2019. január 1-től érvénybe lépett új WKF kata szabályok szerint rendezzük!

Tisztel Iskolavezetők, Mesterek!

"Mivel a 48. Wadokai Európa Bajnokság ősszel  (2020. november 7-8-án) kerül megrendezésre, ezért az utólagos szétmérkőzések elkerülése végett idén, az EB-n indulni kívánó versenyzők részére lehetővé szeretnénk tenni, hogy abban a korosztályban kvalifikáljanak - a háromfordulós verseny során - ahol a 2020-es EB-n is versenyezni szeretnének.

 

Így az U 14-es korosztálytól, akik az EB megrendezésének dátumáig nem töltik be a 14., 16, 18, (katában 21.) életévüket, azok nevezhetnek abba a korosztályba, ahol az EB-n indulhatnak.

 

Ezt a lehetőséget természetesen az összes induló klub számára biztosítjuk.

 

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy amennyiben a verseny folyamán, akár a versenyzők, akár az edzők részéről kétség merül fel a kategóriában való jogos részvételre, ellenőrzésre kerül sor, amennyiben nem tudja a versenyző jogosultságát igazolni, az egész versenyről kizárásra kerül!”
Felhívom a figyelmeteket, hogy a  Wadokai Magyar Bajnokságon gyermek és U14 kategóriákban tilos a nemzeti címer viselése a karate ruhán. A címert leragasztani sem lehet, csak akkor maradhat fent a karate ruhán, ha azt az egyesületi címer maradéktalanul eltakartja, azaz nem látszik ki a címerből semmi. 
Akin lesz címer, az a WKF szabályoknak megfelelően 1 percet kap a ruhája lecserélésére, amennyiben ezt nem teszi meg a versenyből kizárásra kerül.
Kadet korosztálytól a címer viselése engedélyezett. TÁMOGATÓK