Kapcsolat         Letöltések         Nevezés         Sorsolás         Statisztika         Térkép         VersenykiírásELMARADT


Kedves Klubvezetők, Mesterek!

Sok szeretettel várjuk csapataitokat a Bátaszék SE tavaszi rendezvényén, a XXV. Széki Kupán.

 

Arra hogy 25. joggal mondhatjuk, „gombócból is sok”. De azért ez a szám nekünk szervezőknek sokkal többet mond. Nemcsak azért, mert mi magunk is 25 évvel idősebbek és tapasztaltabbak lettünk, hanem azért is mert a Széki Kupa, mint vidéki verseny a negyed évszázad alatt rengeteg technikai, tartalmi és személyi változáson ment keresztül, de semmilyen változás nem tudta útját állni.

 Változott a helyszín, a technikai infrastruktúra, a résztvevők és sok-sok minden. Valami azonban nem...A Széki Kupát a bátaszéki emberek szíve tartotta életben. A szeretet és az alázat, amivel e rendezvény és annak szereplői iránt érzünk, valamint a tűz, amivel újból és újból túl akarjuk szárnyalni az önmagunk által magasra állított mércét.

Azt bizton állíthatjuk, hogy ha tavasz és vidéki rendezvény, akkor Széki Kupa. És az is biztos, hogy rajtunk szervezőkön továbbra sem múlik semmi. Továbbra is megteszünk mindent annak érdekében, hogy a kezdő és haladó versenyzők egy egzakt szűrőn szerint legyenek különválasztva. Évek óta a megyeszékhely legnagyobb sportcsarnokát választjuk helyszínül. Valamint továbbra is érzékenyen ügyelünk arra, hogy akinek érmet akasztunk a nyakába, az valami egyedi és emlékezetes dolgot kapjon.

Úgy véljük a Széki Kupa jó felkészülési megmérettetés lehet a kezdő és az érett versenyzőknek egyaránt mind a WKF Vidék Bajnokság, mind pedig a WKF Magyar Bajnokság előtt.

Csináljunk – ismét - közösen egy jó programot!

Nagy Ákos

szervező