Kapcsolat         Letöltések         Nevezés         Sorsolás         Statisztika         Térkép         Versenykiírás


Kedves Mesterek!

Sok szeretettel várunk Benneteket március 23-án, Szekszárdon a XXIV. Széki Kupán.

Minden részletet megtaláltok a versenykiírásban valamint a verseny nevezési oldalán és a www.facebook.com/bataszekwado oldalon.
bataszekwado@gmail.com ímélre küldött írásos kérdésekre és kérésekre szívesen válaszolunk, illetve a +36-30-266-1235 számon is el tudok érni bennünket. 
Fontosnak tartom jelezni, hogy kiemelt figyelemmel kezeljétek a versenykiírás nevezési feltételek pontját (pl. felnevezések) illetve - igazodva a korábbi reklamációkhoz és kérésekhez - minden eddiginél következetesebben fogjuk szűrni hogy haladó versenyzők ne kerüljenek kezdő kategóriákba, ezért lekérjük az elmúlt évi és idei Tatami Kupa, a WKF Magyar Bajnokság, a Bp Open, a WKF Diákolimpia és a Hungarian Open haladó nevezési listáját. Kérem, hogy azokat a versenyzőket, akik a felsorolt versenyek valamelyikén (2018-ban és 2019-ben) is haladó kategóriákba lettek indítva, ne nevezzétek a kezdők közé, biztosítva ezzel azt, hogy viszonylag homogén - közel azonos rutinnal rendelkező - csoportokat tudjunk létrehozni. Úgy gonodolom mindenkinek a hosszútávú célja, hogy a kezdő tanítványokat megfelelő körülmények között tudjuk felzárkóztatni, ehhez viszont elengedhetetlen a sikerélmény. Ebben kérem a klubvezetők segítségét.


Baráti üdvözlettel,

Nagy Ákos, szervező