Bírók         Kapcsolat         Letöltések         Nevezés         Statisztika         Sorsolás         Térkép         Versenykiírás


 A VERSENY NEM LESZ MEGRENDEZVE! 
 ELMARAD 

Tisztelt Wado Karate Mesterek!

 

A Nihon Újpalotai Sportegyesület az idei évben május 12.-én kapott helyet a Gyermek- és Utánpótlás Országos Bajnokság megrendezésére, melyre szeretettel meghívunk minden olyan Wados klubot, klubvezetőt, akiknek fontos az utánpótlás bevezetése a versenyzésbe; és meghívunk minden olyan wado karatékát, aki még nem, vagy csak igen ritkán versenyez, de szeretné magát kipróbálni olyan mezőnyben, ahol a hozzá hasonló kezdő, szintén keveset versenyzett sportolóval mérheti össze tudását.

Idén meg kellett változtatnunk a helyszínt, de reméljük, hogy ez nem lesz akadály abban, hogy egy jó hangulatú versenyen gyakorolhasson és versenyezzen a magyar Wado Utánpótlás. Bízunk benne, hogy létszámban és színvonalban a rendezvény méltó befejezése lesz a tavaszi versenyszezonnak! Az igényeknek megfelelően egy picit változtattunk az eredeti kiíráson. A Világkupára készülő versenyzők miatt a 12 és 13 éves versenyzőknek katában és kumitében is megnyitunk egy harmadik, haladó kategóriát, illetve a csapat versenyszámokban nincs limit, minden klub annyi csapatot indít, amennyit szeretne.


A verseny menetét a következők alapján tervezzük:

-          kadet, junior, felnőtt és veterán versenyzők kata és kumite versenyszámaival kezdünk azért, hogy akinek feladata van később a rendezvényen, rendezőként, bíróként vagy edzőként az nyugodtan tevékenykedhessen

-          9 év alattiak kata, kumite és csapat versenyszámai

-          10 - 13 évesek kata, kumite és csapat versenyszámai

 

Az idei Wado Világkupa az utánpótlás mellett most a haladó versenyzőket is a küzdőtérre állítja ezen a rendezvényen, így az idei Gyermek- és Utánpótlás Országos Bajnokság egy színesebb versenyzői palettával várja a megjelenőket. Ugyanakkor reméljük, hogy a felnövekvő wado generációnak továbbra is biztosíthatunk egy előrelépést!

  

Budapest, 2018 január 10.

 

            Bisztony Csaba                                                                     Szécsényi Attila Zsolt

            elnök                                                                                      szervező