Miresevini ne faqen e Biznesit dhe Marketingut Nderkombetar

Njoftim

Miresevini ne faqen e Biznesit Nderkombetar
Ju njoftojme se meposhte do te gjeni notat eper  lenden Biznes Nderkombetar 2012-2013
Faleminderit
Ju lutemi cojini kerkesat per rishikim ne adresen
ilia.kristo@yahoo.com deri neser, date 12.07.2013 ora 8.00.
pritjet ne zyre ne katin e 5 jane ne oren 10.00-11.00.
nese nuk keni kodin ju lutemi shkruani ne adresen: adela.llatja@gmail.com

suksese
 

kontakte :
Prof Dr Ilia Kristo    ilia.kristo@yahoo.com
Adela Llatja MSc    adela.llatja@gmail.com   
per detyrat eshte adresa: nderkombetar_2011@yahoo.com
 
 
 
    
Ċ
Adela Llatja,
Jun 19, 2012, 12:00 AM
Ĉ
Adela Llatja,
Jul 11, 2013, 10:14 AM
Comments