Nieuwsflits‎ > ‎

Vuurwerktraining 2017

Geplaatst 3 okt. 2017 04:03 door De Webmaster   [ 3 okt. 2017 04:19 bijgewerkt ]
Het najaar is weer begonnen en voor je het weet staan de feestdagen weer voor de deur. zo ook Oud en Nieuw. 
Voor honden niet altijd de leukste tijd van het jaar maar hoe bereid je je hond voor op die harde knallen van het vuurwerk? 

In november organiseert Hondenschool Mario's Dog Training Westland enkele keren een voorbereidende training voor vuurwerk.Een les vuurwerktraining is natuurlijk niet voldoende om de angst van de hond voor harde geluiden volledig te behandelen. 
Wij geven u inzicht in het gedrag van de hond, de mogelijke oorzaken en veel belangrijker hoe ze hier zelf aan kunnen werken.

Tijdens deze vuurwerk training laten we de hond geleidelijk wennen aan de geluiden en geuren van vuurwerk en leren wij u waar u op moet letten en hoe u kunt reageren op de reactie van uw hond. Nu lijkt het wat vroeg maar voor je het weet is het weer zover! Wij leren u en de hond om op een verstandige manier om te leren gaan met knallen, vuurpijlen en andere oorzaken van schrikreactie.

Wij pretenderen niet dat wij in staat zijn om uw hond te trainen om alle vuurwerk situaties de eigenaar te kunnen zijn, wij leren u alleen hoe u uw hond kan begeleiden in deze situaties

Kosten: € 20,-  (Groep)
Prive-training ook mogelijk (en soms zelfs aan te raden) :€ 65,- per uur

Neem contact op met ons op voor meer informatie