Nieuwsflits‎ > ‎

Alberto Stegeman vindt de term vechthonden helemaal geweldig

Geplaatst 4 sep. 2017 05:14 door De Webmaster   [ 4 sep. 2017 06:06 bijgewerkt ]
Alberto Stegeman van het televisieprogramma Undercover inNederland bij SBS6 heeft in zijn uitzending (Aflevering 143) van 3 september 2017 de plank redelijk misgeslagen.
In deze aflevering van Undercover in Nederland wilde hij oplichter Annika Elena van der Pluijm onder de aandacht brengen.
Annika laat een spoor van ellende achter en houd zich ook bezig met hondenhandel vooral deze honden worden uitgebreid besproken 


in de uitzending en Alberto lijkt er geen genoeg van te krijgen om de term vechthonden uit te kunnen spreken.

Annika heeft na een huisuitzetting 14 van haar honden ondergebracht in een hondenpension
( Dierenpension De Eersteling in Roswinkel ) echter betaald ze de pensionkosten ook niet.
Wanneer de mensen van het hondenpension de 14 honden terug brengen naar Annika vanwege een betalingsachterstand, gaat het volledig mis, twee van de honden raken in gevecht en Alberto lijkt er weer geen genoeg van te krijgen om de term vechthonden uit te kunnen spreken.

Naar mijn mening maken het televisieprogramma Undercover in Nederland, Alberto Stegeman, SBS6 ,Noordkaap TV Producties BV en de mensen van Dierenpension De Eersteling zich mede schuldig aan het organiseren van hondengevechten en dierenmishandeling.
Zoals in de uitzending is te zien worden de honden in een woonwijk in Schoonebeek aan het hek van het huis waar Annika woont vastgebonden met ondeugdelijk materiaal een van de honden ziet zelfs kans los te komen.
Wanneer de zoon van Annika een van de hond naar de achtertuin wil brengen waar nog meer honden zitten wordt er niet ingegrepen om dit te voorkomen hoewel in de uitzending duidelijk te zien is dat alles en iedereen dus ook de honden onder hoogspanning staan en heel erg gestrest zijn.

Dit is vragen om problemen en toch laten alle partijen het allemaal gebeuren en waarom?? is het domheid of sensaties tv maken ik denk zelf beide, maar de conclusie is wel dat de honden hier weer de dupe van zijn.Undercover in Nederland - ‎[aflevering 3 september 2017]‎