PAARDEN PERIKELEN?


Herkenbaar?  "Ik zoek iemand die ervaring heeft in de omgang met paarden en pony's en op een rustige en natuurlijke manier bij de meest voorkomende paarden- en ponyzorgen kan helpen! Waar kan ik terecht, zonder meteen bij een exclusieve of dure (africhtings)stal uit te komen?" Of: "Er zijn zoveel aanbieders van trainingen, instructie en omgaan met je paard en ik weet niet wie of welke methode het beste bij mij en mijn paard past. Is er iemand die kan helpen een richting te kiezen of waar de instructie wordt afgestemd op wat wij willen en nodig hebben?"

Bij Marieke's PaardenZorg, voor de meest voorkomende paarden- en ponyperikelen!
In de omgeving tussen Eindhoven en Weert.
Wil je op een eerlijke, ontspannen en correcte manier met je paard of pony een bosrit of een wedstrijd kunnen rijden, en zoek je daar hulp bij?
Mail me dan gerust voor een kennismakingsles.
 
Nog meer paardenzorg:
- Gedragstraining en Revalidatie
- Op niveau (bij)rijden of wedstrijdklaar maken van paard of pony, africhting en/of doortrainen 
- Ervaren verzorging tijdens vakantie of bij herstel na blessure
- Advies over paardengedrag en omgang met je paard of pony
- Scheren van paarden en pony's (professioneel scheerapparaat aanwezig) 


VOOR WIE?


Voor iedereen die met paarden of pony's te maken heeft. Beginners of gevorderden, jong of oud. Iedereen komt wel eens een moment tegen, waarop je denkt: hierbij kan ik wel wat hulp of advies gebruiken.
Het kan nooit kwaad om, ook als je zelf al veel ervaring hebt, eens iemand anders om raad te vragen.
Ik help graag iedereen die met een paardenvraag of -uitdaging zit en dit op een eerlijke en paardvriendelijke manier wil proberen op te lossen.