PARINTELE MACARIE DESLIU

Videoclip YouTube

Videoclip YouTube

      
 
                    
 
                
 
 
                             
 
                          
                              
                         
                          
                                
                                 
 
 
 
 
 
 
 
                   
                 PARINTELE MACARIE DE LA SCHITUL MONTEORU -SAT JITIA-COM VINTILESCA -JUD VRANCEA
 
           DACA VREI SA CUNOSTI UN DUHOVNIC ADEVARAT CU HAR NU MAI PIERDE TIMPUL ,MERGI ACOLO ,PENTRU MINE A FOST CA O TREZIRE DIN SOMN SA INTALNESC ACEASTA FIINTA .DRUMUL E FOARTE GREU ,DAR ACCESIBIL , ASA A HOTARAT DUMNEZEU SA SLUJEASCA ACOLO .
PE TIMPUL VERII SE POATE AJUNGE IN CONDITII OPTIME CU MASINA .IN APROPIERE DE RAMNICU SARAT ,PE LANGA O BENZINARIE ROMPETROL ,DRUM PRIN SATE CIRCA 40 KM ,ULTIMI KM SUNT CEI  MAI GREU DE PARCURS .SCHITUL ESTE SITUAT IN PADURE .
            DE LA ULTIMA CASA DIN JITIA  SE POATE AJUNGE PE JOS ,O JUMATATE DE ORA DE MERS PRIN PADURE ,DRUM FORESTIER SAU CU MASINA DE PREFERABIL 4*4 ,DAR AM VAZUT CA URCA SI UNELE DACII.POPULATIA DIN ZONA ,IN GENERAL OAMENI SIMPLI SI SARACI (E bine sa faceti pachete sa daruiti acolo ,fiindca au nevoie ).BISERICA ESTE DIN LEMN ,SITUATA IN VARFUL PADURI,O PRIVELISTE MINUNATA,AER CURAT,MULTA LINISTE .MANCARE NU SE OFERA ACOLO DECAT LA HRAM ,ASA CA E BINE SA AVETI LA DV CATE CEVA.
            LA PARINTE VIN OAMENI DIN TOATA TARA ,DACA VRETI SA VORBITI CU EL DE PREFERABIL IN TIMPUL SAPTAMANII ,DUMINECA DUPA SLUJBE VIN FOARTE MULTI LA USA CHILIEI LUI SA CEARA SFAT.
 
 
 

 

 

August 6, 2012

Videoclip YouTube

Comments