Χαιρετίζουμε και καλωσορίζουμε στον διαδικτυακό μας χώρο το ηλεκτρονικό κοινό, τους απανταχού της γης  Μάρηδες και τους λάτρεις και θαυμαστές της γνήσιας Θρακικής λαϊκής παράδοσης.

Εκφράζουμε προς όλους σας τα φιλόξενα αισθήματα μας και σας υποδεχόμαστε στην καρδιά μας, στο σπίτι μας, στο χώρο μας, με ανυποκρισία και ειλικρίνεια.

Προκαταβολικά σας ενημερώνουμε ότι οι Μάρηδες είμαστε μια γνήσια Θρακική πληθυσμιακή ομάδα με τις ρίζες μας βαθιά βυθισμένες στην Θρακική ιστορία, κρατάμε το κύριο βάρος του αυθεντικού Θρακικού λαϊκού πολιτισμού και ομολογουμένως εκφράζουμε την γνήσια Θράκη σε όλα της τα επίπεδα.

Στον ηλεκτρονικό μας ιστοχώρο  παρουσιάζονται,  τα βασικά στοιχεία για την γνωριμία σας με την φυλή, την ιστορία και τον πολιτισμό μας, ενώ μέσα από τον διαδραστικό περιβάλλον ενημέρωσης (blog) θα προσπαθήσουμε να έρθουμε σε επαφή μαζί σας και να σας κρατάμε ενήμερους με τα συμβαίνοντα πολιτιστικά, κοινωνικά κλπ δρώμενα στην περιοχή των 13 χωριών μας.

Με γνώμονα λοιπόν την νέα τάξη πραγμάτων που έχει επιφέρει η τεχνολογία στην ζωή μας, το www.marhdes.gr αποτελεί προσπάθεια προκειμένου να σας αποκαλύψουμε την φυλή μας, ξεδιπλώνοντας την ιστορία και τον πολιτισμό της, θέτοντας στην διάθεση σας τα τεκμήρια του παρελθόντος και τους συνδαιτυμόνες του μέλλοντος.

Τέλος πιστεύουμε ότι η ηλεκτρονική παρουσία μας στο διαδίκτυο, αποτελεί σημείο αναφοράς πολιτιστικής ταυτότητας των απανταχού Μάρηδων, καθώς επίσης στιβαρό θεμέλιο και ισχυρή παρακαταθήκη για την πορεία της φυλής μας στο μέλλον.

Με φιλικά και ειλικρινή αισθήματα Αθανασία Ασπρογέρακα, Πρόεδρος Ε.ΠΟ.Σ.ΜΑ