Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης URL της προδιαγραφής gadget
ΠΡΟΦΙΛΤο γραφείο μας 36 χρόνια τώρα, πραγματοποιεί οργανωμένες εκδρομές σε Ελλάδα και εξωτερικό με πολύ μεγάλη απήχηση, επιτυχία, συνέπεια και ασυναγώνιστες τιμές. Στόχος μας η βελτίωση και η ανανέωση των εκδρομών μας ώστε να καλύψουμε σχεδόν όλες σας τις προτιμήσεις και πάντα με σεβασμό προς τον εκδρομέα.Όλες οι εκδρομές μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μονοήμερες, διήμερες, 
τριήμερες, τετραήμερες και πολυήμερες, πραγματοποιούνται με ιδιόκτητα πούλμαν και σε συνδυασμό με τους έμπειρους αρχηγούς μας και τους άριστα εκπαιδευμένους οδηγούς μας, σας παρέχουμε άνεση και ασφάλεια στα ταξίδια σας.

Επίσης παρέχουμε στα άτομα με κινητική Αναπηρία (χρήστες αμαξιδίων) την δυνατότητα να ταξιδέψουν, με ειδικά διαμορφωμένα mini buses, να ψυχαγωγηθούν και να γνωρίσουν τις ομορφιές της Ελλάδας. 

Η συνδυασμένη επένδυση στον επαγγελματισμό του ανθρώπινου δυναμικού που την αποτελεί και την υποδομή σε σύγχρονο στόλο λεωφορείων και Mini buses, μαζί με την παράλληλη εξειδίκευση στην εξυπηρέτηση Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, καθιέρωσαν την εταιρεία ως μια σημαντική παρουσία στον Ελληνικό Τουρισμό, η οποία προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες ποιότητας καλύπτοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών της με ανταγωνιστικό κόστος.

Με στόχο την εξυπηρέτηση των ιδιαίτερων αναγκών κάθε πελάτη ξεχωριστά, διαθέτουμε μέσω του δικτύου συνεργατών μας μια εκτεταμένη ποικιλία από Ξενοδοχεία Deluxe 3, 4 ή 5 αστέρων, επιλεγμένες προτάσεις για κρουαζιέρες και εκδρομές σε αξιοθέατα και ιστορικούς χώρους.
 Designed & Created by GoViral