Velkommen

Elsker du også marcipankonfekt? 

 
 

Specielt til jul laver du sikkert konfekt til familien. Denne vejledning kan hjælpe dig til at lave julekonfekt som din familie vil elske og rose dig for. 


Du får tips og ideer til materialer, du får vejledning i hvordan du gør og du får opskrifter, hvis din egen fantasi skal have lidt hjælp. 


Det er faktisk nemt og relativt billigt at lave flot konfekt. 

 

Jeg har efterhånden afholdt en del kurser i fremstilling af marcipankonfekt, og ofte har jeg hørt at kursisterne har fået meget ros af familien når de kom hjem med resultaterne af konfekt kurset.

 


Dit konfekt skal være flot, velsmagende, men stadig hjemmelavet. Vi springer nogle steder over hvor gærdet er lavt, men ikke hvor det er lavest.

 

Materialerne er for de flestes vedkommende nogle om kan købes i et hvilket som helst velassorteret supermarked. Men enkelte skal der gøres en indsats for at skaffe. Det er ofte disse ingredienser i marcipankonfekten som sætter prikken over i’et.

 

Det kan være svært at give ”håndelaget” videre på skrift, men fremgangsmåden er baseret på efterhånden 30 års erfaring, så jeg håber at nogle af tipsene kan være til stor gavn.
 
Hvis du vil have de fleste af opskrifterne på marcipankonfekten og metoderne i et samlet hæfte, så kan du udskrive den vedhæftede fil.

 

God fornøjelse!
Claus Bruun
 
 
 
Billed fra konfektkursus på Skagen Fiskerestaurant 
Ċ
Claus Bruun,
1. nov. 2009 12.18