Benvinguts a la meva pàgina!

Sóc investigador postdoctoral al Departament de Ciència Política i Dret Públic de la Universitat Autònoma de Barcelona, treballant en el grup de recerca Democràcia, eleccions i ciutadania. Sóc doctor en Ciències Polítiques i Socials (Universitat Pompeu Fabra, 2012). Prèviament he treballat pel projecte internacional Making Electoral Democracy Work en el Departament de Ciències Polítiques i Socials de la UPF

Les seves principals línies de recerca inclouen el comportament polític i electoral, els partits polítics, els sistemes electorals, el populisme i la psicologia política. També he treballat extensament sobre  processos de descentralització, identitats i preferències territorials, fent especial èmfasi en el cas de Catalunya. Els meus articles han aparegut en revistes com European Political Science ReviewPolitical Geography, Political Psychology, Public Opinion Quarterly o Publius, i la meva tesi doctoral va ser publicada per Ashgate Publishing.

He estat investigador doctoral concidat a la Université de Montréal i a la Universität Mannheim, així com també investigador convidat postdoctoral a la University of Western Ontario i la University of Copenhagen.