Nova interaktivna online 3D mapa Beograda

Brend infograd je plasirao na tržište novu mapu s aktuelnim informatorom. Do sada je realizovana mapa  za grad u Beograd ali  su u planu i  drugi gradovi Srbije. Autori ovog projekta intenzivno rade na usavršavanju online i offline verzije ove mape, a ovog proleća će biri realizovane i obe verzije za mobilne telefone.

Ovo je proizvod koji predstavlja spoj GIS-tehnologija i elektronskih sistema za pružanje informacija, u njemu su primenjena internacionalna rešenja u sferi prikupljanja, strukturisanja i prezentovanja informacija, što je omogućilo da se dobije novi programski kompleks sa digitalizovanim kartografskim podacima i bazom organizacija.

YouTube VideoYouTube VideoInfograd mapa grada Beograda vam omogućava lako nalaženje neohodnih informacija, bez potrebe traženja željenih proizvoda, usluga ili pak klijenata ili poslovnih saradnika. Mapa se obnavlja jednom mesečno tako da uvek obezbeđuje aktuelne informacije i smatra se za jednu od najtačnijih i najaktuelnijih.

YouTube VideoOva mapa uključuje i podatke o zgradama, spratnosti objekata,  program je interaktivan i može se koristiti i samo kao obična mapa, u svrhu pronalaženja ulica ili institucija, ali se u njemu mogu pretraživati i firme po delatnosti ili po nazivu, mejl adresi, broju telefona, čak i po ključnim rečima, nalik pretrazi na googlu.