Nieuws‎ > ‎

Trainer Wilfred Meulman stelt zich voor

Het winterseizoen zit er bijna op, nog een paar weken en we gaan weer een nieuwe start maken voor wat betreft tennis: zomerseizoen 2019.

Mijn naam is Wilfred Meulman, ik ben 44 jaar en woonachtig te Heerenveen. Ik ben getrouwd, heb 3 kinderen (2 dochters van 15 en 13 en een zoon van 6 jaar)

In 1994 ben ik uit Groningen vertrokken om in Heerenveen de opleiding Cios te gaan doen, die ik in 1998 heb volbracht. Tijdens deze opleiding heb ik verschillende licenties behaald, waaronder tennisleraar A en B. Vanaf 1999 ben ik fulltime gaan lesgeven en in de periode van 2000 tot en met 2006 heb ik bij een grote tennisschool gewerkt. Na 2006 ben ik 6 jaar trainer in Grou geweest tot 2012. Naast Grou gaf ik les in Steenwijk.

Toch vond ik Steenwijk en de regio niet mijn ding en ben ik in contact geraakt met mensen in Akkrum. Ik ben ik het voorjaar van 2011 als zelfstandige gaan werken in Akkrum en in 2016 kwam daar Aldeboarn ook bij. Ik werk dus al ruim 20 jaar fulltime in de tenniswereld.

In de eerste week van februari werd ik benaderd door Bjinse, de voorzitter van jullie tennisvereniging, en na een gesprek met het bestuur bij Bjinse thuis was het van beide kanten een goed gevoel.

Ik heb er heel veel zin in om de mensen in Mantgum de “tennis-virus” over te brengen en jeugd en volwassenen enthousiast te maken voor de tennissport. Door vele activiteiten op te zetten en wat acties te organiseren om leden te werven hopen wij de Mantgumer Tennis Club weer naar het niveau te krijgen van een aantal jaren geleden.

Kortom, ik heb er zin in en ik hoop iedereen snel mogen te ontmoeten op de tennisbaan.

Met sportieve groeten,
Wilfred Meulman
Allround Tennisschool
Tennisorganisatie Meulman
06-54352051