Nieuws‎ > ‎

Nieuwsbrief juli 2015

Geplaatst 5 jul. 2015 04:50 door Mantgumer Tennisclub   [ 5 jul. 2015 05:04 bijgewerkt ]
Het bestuur en vrijwilligers van de Mantgumer Tennisclub hebben niet stilgezeten in de eerste helft van het seizoen. 

Met het sponsorgeld van de Poiesz hebben we de inslagmuur een opknapbeurt kunnen geven. De muur is gestuucd en wordt later in het seizoen nog geverfd.

Er zijn weer tal van jaarlijks terugkerende activiteiten georganiseerd zoals de interne zondagavond-mixcompetitie, het ouder-kind-toernooi en de worldtour.


    
            Nieuw dit jaar is de interne competitie voor jeugd van 12+. De eerste helft van deze competitie is zaterdag 27 juni afgesloten met een dubbeltoernooitje waarbij ook 12+jeugd uit Wommels aanwezig was. Het doel van 12+competitie is om p
ubers en adolescenten op een ongedwongen manier meer te laten tennissen en kennis te laten maken met jeugd van verenigingen in de omgeving. Wanneer de competitie een succes is, zullen we kijken hoe we de contacten met andere verenigingen kunnen uitbouwen.

     
       
                  
Nu is de tijd voor vakantie en daarmee welverdiende rust is aangebroken. Maar dat betekent niet dat er niet getennist kan worden. Ook in de zomervakantie worden toernooien georganiseerd. Op www.toernooi.nl kun je een account aanmaken, bijhouden aan welke toernooien je kunt deelnemen en je opgeven voor toernooien in de omgeving. 

Ben je lid van de MTC en heb je familie op bezoek waar je een potje mee wilt tennissen? Geen probleem. Een introducée mag voor 5 euro lekker een potje mee-tennissen.
Ben je geen lid en wil je de baan huren? Ook dat kan. Voor 15 euro per uur kun je één baan huren. Neem vooraf contact op met één van de bestuursleden. 

De tennislessen starten weer op maandag 17 Augustus en donderdag 20 Augustus.

Wij wensen u een fijne zomervakantie.

Comments