Carriera Malcosinat

l'Ostal d'Occitania Tolosa an 2007

Aici sem . Al mitan . Aci sem al mitan d'un imòble meravilhos qu'es a l'ancòra , prèp de l'Ostal d'Assessat  onte demorava la paura Clemença.

Aici podèm tot veire de çò que l'Occitania dona de melhor ... e de pièger. Aici  lo centre de totas las supceptibilitats. Lo melhor e l'ombra empudesida de la secta coma diguèt Bodon, quand se vejèt sol per jogar lo darrièr jòc , que ne demoravan pas gaire per parlar d'Oc, coma l'escriguèt ambe  la Santa Estèla del Centenari , onte finiguèt per se demandar  qual èra la diferéncia entre los temonhs de Jehovah e los aparaires d'una lenga que a mand de morir .

Tròbi que  l'institucion occitana es fòrça dura ambe los que parlan pas drechament la lenga d'Oc. I a lo discors oficial. Lor dis aquò's pas grèu , mas onte que podrian ensatjar de la parlar . Onte es lo luòc???

I a encara los que se creson espigats per la policia ,los entresenhaments generaus

Mas i a l'Ostal d'Occitania coma un vaissel prèp de prendre la mar a la condicion de pas se daissar minjar pels los poders de tota mena que raisvan de los mostrar talas bestias de circa al mercat de la sembla diversitat francèsa retrobada. 


Ostal Bodou

Ostal Roqueta.M 

Ostal Mistral 

Ostal Calelhon 

Ostal Manciet 

casal nòstre

Taban

cardabela 

ostal d'occitania tolosenc

F BRUN

Calandreta mureth

POC

Jacme 

IDECO(crompar de libres)

Radio Occitania 

paratge

Trobadours 

Nord Vivarais

Jean Duvernoy et l'inquisition

 

 

 

 

 

 

retorn