Névtelen‎ > ‎

Mandulaházi G alom

születtek 2015. január 25-én vasárnap
Mandulaházi Fecske Vackor anyától
Vadász Nimród Szamos Vitéz apától

Mandulaházi G alom 2015Születési sorrendben:
1. Bubu az elsőszülött szürke fiú. Háromszínű, homlokcsíkkal. Nem a legügyesebb, de az ért ott van!
2. Masa  a nővérke. Vaskos, erős, belemenős, háromszínű kislány. Körbemenő fehér gallérral, széles homlokcsíkkal, fehér lábakkal és hosszú fehér farokvéggel.
3. Toldi, a legfehérebb háromszínű, kan. Független, de azért rászorul anyusra. Fehér lábak, combok, balról a nyakra húzódó gallér. Nagy fehér homlokfolt, szilárd erő.
4. Szöszke, a világosszürke háromszínű kiscsaj. Ő az alom üdvöskéje, már el is kelt, ha minden igaz. Szépség. A kisebbek közül, de nem kényes.
5. Kondás, háromszínű kan. A vaddisznót formázó nyakfoltjáról kapta becenevét. Vezéregyéniség, gyakran elégedetlen a koszt mennyiségével, kövér.Jó fej.
6. Négus, a legnagyobb fiú. Nem tűnik ki semmiben, nyugis, önálló. Igazi értelmiségi. Messze ő a legnagyobb az alomban, de nem kövér. Fekete-cser, pici fehér mellpacnival. Fekete szőre a többiekétől kissé elütő árnyalatú.
​7. Picus, háromszínű kislány, igazi szépség. Jóval kisebb a többieknél, de nem kell félteni, ő volt Mama szívéhez a legközelebb. Homlokcsík, fehér mancsok, helyes pofi. Kemény jellem.
8. Hugi, aki megtévesztésig hasonlít Picusra, csak nagyobb. Határozott, néha követelőző személyiség, akit nem lehet megvesztegetni. Igazi nő!
9. Busa az utolsószülött. Szürke srác, Bubura nagyon hasonlít, nála azonban sötétebb és nagyobb. Háromszínű ő is, fehér mancsokkal.

Comments